Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek  organiseert MHC Lelystad samen met Sportbedrijf Lelystad,  #JOGGLelystad, GGD Flevoland en andere partners de Dag van de Gezonde Leefstijl. Een middagbijeenkomst 'de Gezonde Eetomgeving' voor professionals uit onderwijs, welzijn en zorg. Een inspirerend programma
Wij delen graag met jullie een leuke primeur en vragen tegelijkertijd om jouw hulp.   Op donderdag 22 september organiseren wij als eerste vereniging in Lelystad Walking hockey voor 60-plussers. Heb jij een vader/moeder, opa/oma of buurman/buurvrouw die graag nog op een leuke manier in beweging komt? Nodig hem of haar dan uit voor deze
Nieuwsafbeelding
Alex Kolder zet zich sinds 2005 in voor MHC Lelystad als coach, trainer, keeperstrainer, lid Technische Commissie, beheerder Materialen en commissaris onderhoud accommodatie en scheidsrechter. 
In 2017 begon hij als vrijwilliger bij roeivereniging Pontos in Lelystad, onder meer als lid van de materiaal commissie.
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers, 
Dé Hockey-vader wenst jullie hele fijne Paasdagen en neemt jullie even snel mee in een terugblik ;) (Klik hier of op de bijlage om meer te lezen)
Sportieve groet en een hele fijne Pasen, 
MHC Lelystad
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal, 
na enige afwezigheid is hij er weer; de column van Dé Hockey-vader: Lieve LISA.
Geniet ervan!
Sportieve groet,  MHC Lelystad
Nieuwsafbeelding
Beste leden, vrijwilligers, ouders(verzorgende(n),  oudleden van Mixed Hockeyclub Lelystad en iedereen die affiniteit heeft met de club. 
Dit jaar vieren we het 50-jarig bestaan van MHC Lelystad! Zondag 20 maart is DE verjaardag van onze vereniging!
We vieren dit met verschillende evenementen gedurende
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal, (leden, ouders/verzorgende(n), sponsor(en) en betrokken(en)), MHC Lelystad staat aan de vooravond van een bijzondere periode.
De afgelopen twee jaren waren bijzondere jaren; voor iedereen gold de frustratie: niet weten wanneer je weer mag spelen/trainen, wanneer je je teamgenoten weer gaat zien, wanneer je weer
Nieuwsafbeelding

Het gehele team van JA1 is voorzien van prachtige trainingspakken door nieuwe sponsoren. MHC Lelystad verwelkomt, de volgende bedrijven/organisaties: Omnis financieel advies, KernGezond fysiotherapie en Koper IT automatisering.
Hieronder een kennismaking met de sponsoren:
Nieuwsafbeelding
Namens Mixed Hockey Club Lelystad (MHCL) zal Tanja de Wit, penningmeester MHC Lelystad, op 18 januari een motie (idee) indienen: "Oplossing gezocht voor overlast roestwater bij hockeyvereniging MHC Lelystad”.
"Wij vragen om incidentele middelen die een duurzame bijdrage leveren aan de (technische) levensduur van het waterveld,
Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en sponsoren,
Wat een hectisch jaar was 2021 voor ons allemaal! Voor jou als hockeyer omdat meerdere keren het seizoen onderbroken werd. Voor u als ouder/verzorger omdat u wel enthousiast bleef ondanks dat u niet altijd als toeschouwer langs het veld mocht staan. Voor ons als
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
Op dit moment is de zaalcontributie nog niet door ons gefactureerd.
De huidige coronamaatregelen zijn afgekondigd tot 14 januari. Wat daarna gebeurt, kunnen wij niet overzien. We zijn daarin van veel factoren afhankelijk.
Het is echter zo dat we geen winst maken op zaalhockey. De contributie is kostendekkend.
Nieuwsafbeelding
Door de aangescherpte maatregelen, geldt voor de resterende veldtrainingen en wedstrijddagen het volgende:
Helaas is er geen publiek toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden. Bij wedstrijden zijn dus alleen coaches, scheidsrechters en andere noodzakelijke vrijwilligers welkom. Ook rij-ouders van bezoekende teams zijn
Nieuwsafbeelding
Er zijn online al heel veel loten voor de Grote Clubactie verkocht en daar zijn wij superblij mee. De meter staat op dit moment op Euro 1958,40. Het is bijna weekend, de perfecte kans om nog even langs de deuren te gaan of om online nog een paar loten te verkopen voor de Grote Clubactie.
 Dit jaar ligt de lat hoog en hebben we
Nieuwsafbeelding
Onze club kan niet zonder vrijwilligers. Het is elk wedstrijd weekend een enorme puzzel om een enigszins acceptabele bar bezetting te hebben.
Voor de komende 4 weekenden zijn er nog heel veel plaatsen beschikbaar voor zowel de wedstrijdtafel als achter de bar. 
Ontzettend leuke en gezellige taken waarbij je ook nieuwe
Nieuwsafbeelding
Voor de misschien wel makkelijkste, leukste en meest eenvoudige functie van de club zijn we op zoek naar jou!
Je denkt misschien dat ik een grap maak, maar je leest het echt goed!
Het zal voor velen geen nieuws zijn, maar onze vereniging beschikt over veel enthousiaste vrijwilligers.
Daardoor hebben we een geweldig team
Nieuwsafbeelding
Beste ouders/verzorgenden en spelers,
nav de aangepaste regels; bijgaand een update mbt de Corona-aanpassingen.
Corona protocol
Vorige week heeft de overheid verdere versoepelingen aangekondigd met betrekking tot het Coronabeleid.
Inmiddels heeft het NOC*NSF een sportprotocol uitgegeven dat door de Koninklijke
Nieuwsafbeelding
Beste leden van MHC Lelystad,
Na het overweldigende succes van afgelopen jaar doet MHC Lelystad weer mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie 2021 staat op het punt van beginnen. Vanaf 18 september a.s. proberen we als vereniging weer zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Deze keer leggen de de lat nog hoger en hebben
Nieuwsafbeelding
De opening vind plaats op het hockeycomplex van MHC Lelystad, die op 20 maart 2022, 50 jaar jong is. Later in het seizoen zal de vereniging het 50 jarige bestaan nog uitgebreid vieren.
Op zondag 5 september nodigt de vereniging iedereen uit om weer gezellig samen te zijn en worden er een tal van activiteiten georganiseerd.
Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders en verzorgende(n),
Onze Club kan niet zonder vrijwilligers!
Voor een vereniging als MHC Lelystad is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet.
Lees svp het gehele bericht in de bijlage.
Dank voor je/jullie aandacht hiervoor.
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers,
Gelukkig mogen we weer!
Evengoed blijven de Corona-protocollen gehandhaafd. Dit houdt dus in: Bij klachten? Blijf thuis! 1,5 m afstand Vermijd drukte Vaak handen wassen Geen handen schudden Kijk voor meer informatie op:
Nieuwsafbeelding
Ben jij ook zo benieuwd naar het schema van de poldercup? Je kunt hem vinden via deze link. Of bekijk gewoon de bijlage van dit bericht.Nieuwsafbeelding
Met trots kunnen wij melden dat OVAS | EJA dedronefotograaf een nieuwe sponsor is van MHC Lelystad. Per seizoen ontvangt de club een mooie bijdrage.
Daarnaast krijgt elk lid 75 euro korting op een nieuwe website of applicatie.
Erik-Jan van Agteren, directeur/eigenaar hockeyt zelf al 32 jaar bij MHC Lelystad, momenteel bij de
Nieuwsafbeelding
Wethouder Jack Schoone van de gemeente Lelystad zal op zondagochtend 5 september door middel van een "Beginbully" officieel het lustrumseizoen 2021–2022 openen. 
De opening vind plaats op het hockeycomplex van MHC Lelystad, die op 20 maart 2022, 50 jaar jong is. Later in het seizoen zal de vereniging het 50 jarige bestaan nog
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers,
Het doet ons als bestuur heel goed dat we jullie na een welverdiende vakantie mogen uitnodigen voor een gezellige seizoenstart.
De voorbereidingen zijn in gang voor de aftrap op 28 augustus met de Poldercup voor alle A t/m D jeugd. (Wij zullen op onze club alle meiden B ontvangen, andere teams spelen verspreid
Nieuwsafbeelding
Dit seizoen doet MHC Lelystad mee aan de tweede editie van de Polder Cup!
Vijf hockeyverenigingen uit Flevoland gaan de strijd aan om de Polder Cup. Alle teams van D t/m A leeftijd doen mee en op elke locatie spelen verschillende categorieën.
Kijk voor meer info op:
Nieuwsafbeelding
Op 30 juni, tijdens de ALV, hebben wij afscheid genomen van Arlo, die meerdere jaren verantwoordelijke was voor de arbitragecommissie.     Wij danken Arlo voor zijn enthousiasme, inzet én geduld voor onze club!
Margaretha van Keeken is de opvolger van Arlo.
Nieuwsafbeelding
De vakantie is begonnen en wij gaan ook lekker door met: Zomerhockey 2021!
Zonder jouw hulp kan het echter niet doorgaan, dus we hebben je nodig om eea te realiseren!

Heb jij een uurtje vrij op de donderdagavond tijdens de zomervakantie? Meld je dan svp NU aan via: [email protected]
Nieuwsafbeelding
Op de ALV van 30 juni namen we afscheid van Nick Overwater, bestuurslid GROEI.
Met daadkracht, inzet én betrokkenheid heeft Nick zich 2 jaar aan MHC Lelystad verbonden. Hij organiseerde een tal van activiteiten waaronder scholierensport, "Iedereen doet mee", zomerhockey en deelname Nationale sportweek.
Nieuwsafbeelding
 
Ondanks Corona, weten we allemaal nog wie ze is en we kennen haar allemaal!:
De moeder die er altijd is en gemist wordt als ze er niet is.

We weten wie zij is omdat: - er dan geen warm dekentje in de dugout ligt, - het fruit niet goed gesneden is, - als zij er is dan loopt alles gesmeerd, - we hebben altijd een
Nieuwsafbeelding
Vrijdag 16 en zondag 25 april waren de scheidsrechterexamens. Voor het eerst helemaal online. De KNHB heeft hiervoor haar leeromgeving en de toets in een nieuw en toegankelijk jasje gestoken. De toetsen zijn zonder noemenswaardige problemen afgenomen en kennen een prima resultaat. 
We feliciteren de nieuwe scheidsrechters met het
Nieuwsafbeelding
Beste leden en vrienden van MHC Lelystad, 
De Hockey-vader heeft weer, na al die tijd, wat gepost. Hij is op zoek naar jullie input! Kijk en reageren jullie mee?
Lees de column hier of klik op de bijlage.
Voor nu: een fijne Koningsdag én vakantie! Tot snel!
Nieuwsafbeelding
Kom in de zomervakantie hockeyen op MHC Lelystad en krijg een gratis stick! In de zomervakantie (12 t/m 14 juli 2021) komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Lelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. 
Programma:
Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp
Iedereen die dit seizoen 16 wordt of al is,  krijgt 16 april de kans het scheidsrechtersexamen af te leggen. Een eventuele herkansing is op 25 april. Dit jaar zijn deze examens via de KNHB online.
Informatie hierover is een dikke week geleden gemaild vanuit de arbitrage en vanuit de bond. Heb je deze informatie niet, check dan je SPAM
CORONA PROTOCOL MHCL


Voor alle teams gelden onderstaande Corona-veiligheidsmaatregelingen:
Van elk team, bij elke training, is een Corona-verantwoordelijke aanwezig. Kom kort voor de training naar de club en verlaat het clubterrein direct na de training. Is er geen corona verantwoordelijke voor een team, dan
Nieuwsafbeelding
Verkoop Club-hoodies
Je kunt nu club-hoodies bestellen. Ze zijn er in rood en zwart en kosten Euro 25,00 per stuk. Bestellen kan via de Lisa app > evenementen. Je moet direct via IDEAL afrekenen.
Wil je hoodies voor het hele team bestellen met je naam erop, dan betaald je Euro 30,00 per stuk. Neem je er meer dan 10 af, dan
Nieuwsafbeelding
GEZOCHT: Hockey-heren!

MHC Lelystad wil de heren afdeling uitbreiden van 1 naar 2 teams met jou daarbij !
Het 2e herenteam zal plaats bieden aan enthousiast hockeyers, die niet voor heren 1 in aanmerking willen of zullen komen, maar wel graag elke zondag een fanatiek balletje willen slaan en een gezellige 3e helft met
Nieuwsafbeelding
MHC Lelystad presenteert:

Laddercompetitie

Vanaf zaterdag 13 maart zullen er onderlinge wedstrijden gespeeld kunnen worden in het
kader van: een laddercompetitie.

Wie doen er mee?
·Alle 11-tallen jeugd + speciaal geformeerde 11-tal teams van 8-talspelers + Heren 1 en Dames 1 en 2
Beste (ouders / verzorgers van) hockeyers,

Zoals jullie ondertussen allemaal al weten is de tweede seizoenshelft gestart. Helaas hebben we in ons land, en dus ook in onze hockeysport, nog steeds te maken met de Corona situatie en de bijbehorende maatregelen.
Gelukkig kunnen onze jeugd- en junioren leden gewoon trainen
Nieuwsafbeelding
Hallo Hockeyers, 
We hebben goed nieuws voor jullie!
Vanaf zaterdag 6 februari kan er door de jeugd A t/m E een onderling oefenwedstrijd gespeeld worden!
De update mbt de E-jeugd: Al eerder was gecommuniceerd dat we op de zaterdagen weer wat aan hockey gaan doen voor de A tm D jeugd. Er bleek echter ook veel animo bij de
Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders en betrokkenen,
Gisteren heeft een stel onverlaten huisgehouden op ons hockeyterrein en aanzienlijke schade aangericht. Het "waarom" is ons (nog) niet duidelijk, maar het verdriet wel.
Wij willen jullie verzoeken om ogen en oren open te houden.
Inmiddels heeft zich al een getuige
Nieuwsafbeelding
Beste leden en vrienden van MHCL, 
een nieuwe column van de Hockeyvader. Lees de column hier of klik op de bijlage.
Veel leesplezier en laat vooral je reactie, ideeën en inspiratie achter voor de Hockeyvader ;).
Nieuwsafbeelding
Beste leden, 
bijgaand een bericht van onze voorzitter, Kees Sipkes.
"Zo vaak uitgesproken in deze tijd van het jaar, krijgen deze twee woorden voor mij dit jaar een andere lading. Ik merk dat ik het lastig vind een nieuwsbrief te maken aan het eind van het jaar.
Waarom? Ik heb het idee dat de splitsing in de
Beste leden,
soms komt er een artikel voorbij waarbij het bestuur van MHC Lelystad even stil staat. 
Dit artikel had als kop: "Niet bewegen? Het lichaam takelt binnen een paar weken al af": (zie de
Nieuwsafbeelding
De zesde editie van Lieve LISA staat online.  Een maandelijkse column waarin dé Hockey-vader, vanuit zijn eigen visie, jou meeneemt in mooie, hilarische, emotionele verhalen, ervaringen en belevenissen binnen (en soms ook buiten) Onze Club.
Veel leesplezier! (klik op "bijlage" om de column te lezen)
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal, 
Hoe vervelend, evengoed: 
Een aantal jeugdleden van MHC Lelystad zijn recent lastiggevallen toen zij op de fiets onderweg waren naar de club. 
Wij raden iedereen aan om niet alleen (in het donker) van en naar de club te fietsen!
Sportieve groet, 
Het Bestuur
Nieuwsafbeelding
Vandaag is er een mooie start gemaakt met de Grote Clubactie.  Burger Support en Buisman Makelaars BV kochten het eerste superlot van €150,-.
We vragen alle teams van MHC Lelystad mee te doen aan deze actie en loten te verkopen aan ouders, opa's & oma's, familie, vrienden, buren en kennissen.  
Nieuwsafbeelding
MHC lelystad doet dit jaar voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Een geweldige actie waarvan maar liefst 80% van de opbrengst voor onze vereniging is! Wij sparen met deze actie voor een nieuw interieur in ons clubhuis voor een sterke  uitstraling, met maximaal zicht op de velden en een praktische sfeervolle indeling. Kortom een plek
Een maandelijkse column waarin dé Hockey-vader, vanuit zijn eigen visie, jou meeneemt in mooie, hilarische, emotionele belevenissen, ervaringen en verhalen binnen en buiten onze club ;) 
Klik op de bijlage om de column te lezen.
Beste spelers, ouders/verzorgers, 
De eerste wedstrijden op het veld zijn begonnen en maar de organisatie voor de zaalhockey is ook alweer van start gegaan.
Zoals wellicht bekend zijn we vorig jaar met maar liefst 23 teams van MHCL de zaal in gegaan.
Dit jaar kunnen net als vorig jaar de volgende teams in
Wij krijgen deze week een aantal vragen binnen naar aanleiding van de inning van het eerste deel van de contributie 2020-2021. Naar aanleiding van deze vragen willen we graag een aantal zaken nogmaals onder de aandacht brengen.
Contributieverhoging en betaaltermijnen
Op de ALV van 2 juli jl. is het voorstel aangenomen om de
Nieuwsafbeelding
Vanaf vrijdag 28-8 voert de MHC Lelystad de registratieplicht in voor bezoekers van 13 jaar en ouder van het complex. Dit geldt voor leden en niet-leden.
Het sportprotocol van NOC NSF verplicht sportverenigingen het volgende:
Voor eet- en drinkgelegenheden zoals sportkantines, clubhuizen en hun terrassen gelden de
Beste leden, ouders en verzorgende(n),
Voor een vereniging als MHC Lelystad is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging simpelweg niet.
Daarom zijn we, met enige spoed voor de eerst geplande wedstrijddagen, op zoek naar de volgende vrijwilligers:
Nieuwsafbeelding
Voor een vereniging als MHC Lelystad is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet.
Voor de eerst geplande wedstrijddagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een bardienst willen draaien en naar vrijwilligers die bij de wedstrijdtafel willen
Alle MHC Lelystad jongste jeugd (Benjamins 3, 6 en 8 tallen) en ouders opgelet! Na een sportief en succesvol jaar voor de jeugd van MHC Lelystad, worden nu de voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. En net als afgelopen seizoen wil het bestuur van MHC Lelystad ook het seizoen 2020-2021 enthousiast starten met een gezellige
GEANNULEERD IVM HOGE TEMPERATUUR19.00-20.30 uur
Kom in de zomervakantie lekker (door)hockeyen bij MHC Lelystad. Alle donderdagen van 17 juli t/m 13 augustus 2020. De deelnemers worden begeleid door ervaren hockeyers/trainers (heren en dames 1). De bar in het clubhuis is geopend.
Nieuwsafbeelding
Aan het eind van het seizoen zijn alle keepers en coaches gemaild met het verzoek de set in te leveren, dan wel op te geven of er onderdelen moeten worden vervangen.
Van een aantal teams heb ik geen respons gehad.

Dat is geen probleem als je volgend seizoen blijft keepen of coachen.
Nieuwsafbeelding
Gistermiddag is de eerste instaptraining van "iedereen doet mee” begonnen voor de jeugd 8-18 jaar. De enthousiaste deelnemers worden begeleid door Nick Overwater, Aad Lampers, Nick (jr) Overwater, Robin Kreuken en Kathleen de Wit. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden om kennis te maken met de
Nieuwsafbeelding
Kom in de zomervakantie lekker (door)hockeyen bij MHCLelystad!
 
DINSDAG
Iedereen doet mee! (volwassenen)
Elke dinsdag van 21 juli t/m 11 augustus: 20.30 – 22.00 uur. (Neem je je vriend/vriendin/buurman/vrouw (gewoon) mee.

Aanmelden via:
Leden: via de Lisa app/Evenementen
Nieuwsafbeelding
Een geslaagde ALV
Met een ruime opkomst.
Gelukkig weer gewoon in de club met de mogelijkheid 1,5 meter aan te houden.
Fijn om weer zoveel mensen in onze club te zien. 
Nieuwe mensen werden gepresenteerd en oude leden namen afscheid. Sommige namen andere taken op zich en andere vullen die plekken weer op. Wij
Nieuwsafbeelding
Een geslaagde ALV D.D. 02-07-20
Met een ruime opkomst
Gelukkig weer gewoon in de club met de mogelijkheid 1,5 meter aan te houden.
Fijn om weer zoveel mensen in onze club te zien. 
Nieuwe mensen werden gepresenteerd en oude leden namen afscheid. Sommige namen andere taken op zich en andere vullen die plekken
Nieuwsafbeelding
Een geslaagde ALV
Met een ruime opkomst.
Gelukkig weer gewoon in de club met de mogelijkheid 1,5 meter aan te houden.
Fijn om weer zoveel mensen in onze club te zien.
Nieuwe mensen werden gepresenteerd en oude leden namen afscheid. Sommige namen andere taken op zich en andere vullen die plekken weer op. Wij hebben
MHC Lelystad doet mee!
Een saaie zomervakantie in en rond het huis? Niet als het aan ons ligt!
Voor alle thuisblijvers neemt MHC Lelystad deel aan: 'Iedereen Doet Mee'.
Kinderen (8-18 jaar):
Elke vrijdag van 24 juli t/m 14 augustus: 14.00 - 16.00 uur. 
Geef je op
Samen sterk voor MHC Lelystad. Onze vereniging doet dit jaar voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Een geweldige actie waarvan maar liefst 80% van de opbrengst voor MHC Lelystad is! 
Wij sparen met deze actie voor nieuw meubilair in het clubhuis.
Ook de lotenverkopers (jij dus!) winnen ieder jaar mooie
Nieuwsafbeelding
Beste leden en betrokkenen, 
Algemene Leden Vergadering: donderdag 2 juli om 20.00 uur. Locatie: Terrein MHCL.
Info en agenda volgen!
Sportieve groet, 
Bestuur MHC Lelystad


Geen geld om mee te doen?
Ieder kind verdient het om aan sport,  kunst en/of cultuur te doen! Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen van 0 to  18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om dat zelf te doen.
Ga voor meer informatie
Nieuwsafbeelding
Lieve LISA #3,
Een maandelijkse column waarin dé Hockey-vader, vanuit zijn eigen visie, jou meeneemt in mooie, hilarische, emotionele belevenissen, ervaringen en verhalen binnen en buiten onze club.
Nieuwsafbeelding
Hoezo geen zomervakantie?  Schrijf je in voor het unieke Hockey-kamp!
Hockeykamp bij MHCLelystad.  Uniek voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar.
Yes! We mogen weer lekker hockeyen. In de zomervakantie (6-8 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHCLelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar.
Nieuwsafbeelding
MHC Lelystad is op zoek naar jou!

MHC Lelystad wil de dames afdeling uitbreiden van 2 naar 4 teams!
Daarvoor hebben we echter nog een aantal enthousiaste, sportieve dames nodig. 
Dames 1
Speelt 4e klasse en willen komend seizoen graag een gooi doen naar het kampioenschap.
Nieuwsafbeelding
Ondanks dat we elkaar nu even (nog) niet zien, gaat de column "Lieve LISA" uiteraard gewoon door!
Lees 'm en geef vooral je reactie, zodat we elkaar blijven "zien".
Namens LISA: Fijne Koningsdag allemaal!
(Klik op de bijlage om de column te lezen) 
Nieuwsafbeelding
In de zomervakantie (6-8 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC Lelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!! 
Nieuwsafbeelding
ANDERHALF
 
Wat is de wereld ineens veranderd!
In anderhalve week, anderhalve meter, oftewel anderhalve hockeystick van elkaar. En uiteindelijk veel verder uit elkaar, even geen hockey… Ik hoop toch zo dat jullie zelf, je vrienden en bekenden allemaal vrij zijn gebleven én zullen blijven van het COVID-19 virus.
Nieuwsafbeelding
Een maandelijkse column geplaatst door dé Hockey-vader: "Lieve LISA"
Hij neemt je mee in de "perikelen" rondom de club; door middel van leuke en hilarische anekdotes, maar ook de verhalen achter onze teams, teamgenoten, trainers, coaches, vrijwilligers, trainingen, sponsoren etc.
Lieve LISA,
Nieuwsafbeelding
Beste leden, 
Vandaag is de contributiefactuur verstuurd welke, in geval van automatische incasso, rond 24 maart geïncasseerd zal worden. Voor de leden, die via factuur betalen, verzoeken wij uiterlijk binnen 14 dagen de resterende contributie te voldoen. Wij realiseren ons dat dit weliswaar een ongelukkig moment is omdat er
Nieuwsafbeelding
Een gezond lichaam in een fashionable outfit 
Met trots laten wij u weten dat Noteboom 4 Woman - Fashion & Lifestyle sinds 2004, naast trouwe supporter, ook sponsor is geworden van MHC Lelystad!
Noteboom 4 Woman, Kroonpassage 14 in Lelystad. https://www.noteboom4woman.nl/
Nieuwsafbeelding
A.S.F. Fischer BV is dit jaar 50 jaar in Lelystad gevestigd. 
Het bedrijf draagt Lelystad en in het bijzonder MHC Lelystad een warm hart toe. Daarom is A.S.F. Fischer BV vanaf 1 maart trotse sponsor geworden van de club.
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe sponsor!
Nieuwsafbeelding
Superblij zijn wij om te kunnen melden dat ook De 4 Linden Makelaardij ervoor heeft gekozen, om per 1 maart, onze club te sponsoren.
De 4 Linden Makelaardij draagt onze vereniging een warm hart toe omdat een gezonde, sportieve, jeugd de toekomst is.
Wij zijn ook ontzettend blij met deze nieuwe sponsor!
Nieuwsafbeelding
Vanaf eind maart wordt er een maandelijkse column geplaatst door dé Hockey-vader: "Lieve LISA"
Hij neemt je mee in de "perikelen" rondom de club; door middel van leuke en hilarische anekdotes, maar ook de verhalen achter onze teams, teamgenoten, trainers, coaches, vrijwilligers, trainingen, sponsoren etc. 
Nieuwsafbeelding
Vanaf maandag 10 februari a.s. kun je in het clubhuis alleen nog (contactloos) pinnen. MHC Lelystad volgt hiermee de keuze van steeds meer verenigingen om volledig over te gaan op cashless betalen.


Waarom cashless?
Door nieuwe betaalmogelijkheden (o.a. smartphone en smartwatch) is cashless betalen bij onze club de
Gezocht, 1 scheids voor Ja1z (14:00) en eentje voor Mc1z (13:00). Wie helpt deze teams morgen?

26 november waren de (her)examens voor de spelers die gezakt waren en een hele groep voor wie het examen in oktober ongelukkig was gepland omdat ze in Londen waren met school. Opgeroepen voor het examen waren 54 leden.  5 afmeldingen  13 geslaagd 17 gezakt (waarvan een persoon zelfs meer fout dan goed) 19 niet
Nieuwsafbeelding
Bestel nu je Prinsheerlijke amandelletters en staven via MHC Lelystad en support daarmee onze club. We hebben een mooie deal kunnen sluiten met onze leverancier & sponsor Brood- en Banketbakkerij Prins. Van elke banketstaaf en banketletter gaat er een percentage naar de club. Je betaalt bij ons de normale winkelprijs. Dus je sponsort de club
Nieuwsafbeelding
Verplichte kost voor spelende leden die dit seizoen 16 worden (of al zijn)

Iedereen die in aanmerking komt ontvangt vandaag de uitnodiging voor deelname aan het examen en separaat een inlog naar de digitale leeromgeving van de KNHB.
Als je al eerder opgeroepen bent, dan krijg je de inlog niet opnieuw, maar kun je
Nieuwsafbeelding
MHC Lelystad heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze sportvereniging. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het
Ivm de herfstvakantie is er van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober geen (jeugd) training.
Wil je toch hockeyen in de vakantie, check dan:
Kidspower Hockeykamp op MHC Lelystad Maandag 21 en dinsdag 22 oktober  C&D en E&F jeugd Inschrijven via www.kidspower.nl 
Of
Nieuwsafbeelding
Op dit moment is de verlichting van het veld 2 (waterveld) defect. Zonder verlichting is het ten strengste verboden om hier wedstrijden op het moment dat de schemering intreedt en er normaal gesproken verlichting gebruikt wordt. Er mag alleen op getraind worden!
Maak kennis met trimhockey op dinsdag 24 september tijdens de Sport- en Cultuurweek in lelystad!!!
Heb je afgelopen zaterdag ook weer langs de lijn genoten van je kind(eren) in het veld? Wat is hockey leuk hè en wat ziet het er makkelijk uit.
Wees eens eerlijk... hoe vaak heb je niet gedacht bij je eigen kind of een teammaatje;
Beste Leden,
Aankomende week starten de trainingen weer! Het schema hebben jullie vast wel al gezien in de hockeyapp van Lisa en op de website. Kijk even goed van te voren op welk veld je training hebt en voor de jongste jeugd in welk team je precies zit.
De keeperstrainingen zullen in de eerste week van september strarten
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 31 augustus organiseren wij de traditionele seizoensopening bij MHC Lelystad.
Met dit jaar maar liefst een shoot-out competitie in drie categorieën; - Jongste jeugd - Junioren - Ouders, trainers, veteranen en vrijwilligers
Jongste jeugd: Wie wordt shootout-kampioen van de benjamins, 3, 6 en 8-tallen en wie
Nieuwsafbeelding
MHC Lelystad heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering van 10 juli jl. een nieuw bestuur gekozen.


Kees Sipkes is de nieuwe voorzitter en vertelt: ‘We hebben een heel enthousiast bestuur kunnen samenstellen en zijn er klaar voor om in de komende maanden verder te bouwen op wat de stuurgroep 2.0 en het voormalige bestuur
Ook dinsdag 2 juli geen training, vanaf woensdag kan er weer getraint worden.!
Bij ltvl zijn ze gisteren bezig geweest met bestrijding.  Sportbedrijf komt dinsdag of woensdag bij Spirit.
De trainingen van maandag 1 juli zijn afgelast. Dinsdag houden we nog even onder voorbehoud of Sportbedrijf dinsdag of woensdag
Nieuwsafbeelding
Op dit moment wordt het sportpark Langezand geteisterd door processierupsen. De haartjes van deze rupsen (die in de eikenbomen zitten) waaien over de velden.
De brandhaartjes die de (eiken)processierups veroorzaken oogklachten, benauwdheid en jeuk. Om die reden is besloten dat de trainingen deze week komen te vervallen.
Nieuwsafbeelding
Beste Leden
Het is erg warm!! Toch willen we de trainingen wel door laten gaan. Het doel van de training is vooral kennis maken, de trainers passen de oefeningen aan naar een laag tempo en er zullen genoeg drink pauzes zijn.
Neem voldoende drinken mee!