SEPTEMBER
ABN AMRO hockey-fun-spektakel
Datum: za 1   10:00 - 15:00
Locatie: Alle velden
Memo: Op zaterdag 1 september van 10.00  uur tot 14:30 uur zal alles in het teken staan van hockey, plezier en nog eens hockey.

10.30-11.30 uur - Clinic voor Jongste jeugd en Jongens D
11.30-12.00 uur - Opening seizoen & veld 3 door wethouder van Wageningen
12.15-13.15 uur - Clinic voor Meiden B en C
13.30-14.30 uur - Clinic voor Jongens B en C, Meiden B
(hele dag) - Veld met springkussens en opblaasmateriaal ABN AMRO

De kinderen gaan het veld op onder leiding van Bovenlander & Bovenlander trainers (oud International en/of hoofdklasse spelers) en zullen de laatste trucjes worden aangeleerd en worden bij de leukste oefeningen begeleid.

Een bekende international (we verklappen nog niet wie...) loopt tijdens de clinics rond en geeft aanwijzingen en zal af en toe ook een oefening pakken en uitleggen wat de belangrijke tips en tricks zijn voor de diverse bewegingen. Tussendoor haalt de international de groep weer bij elkaar voor algemene aanwijzingen en variatie in de oefenstof. Na elke clinic zal er wat tijd zijn voor de kinderen om de international van alles te vragen en is er tijd voor foto's en handtekeningen. Vanuit MHC Lelystad zullen spelers en speelsters assisteren bij het geven van de trainingen.

De volgende zaken moeten meegenomen worden; je hockeykleren (let op: clubtenue!), een hockeystick, bitje en scheenbeschermers. De kosten zijn €5.00 per deelnemer. Bij inschrijving kun je direct via IDEAL betalen.  Dit hockey-fun-spektakel wil je toch niet missen?

Let op het aantal plaatsen in beperkt (max. 80 deelnemers per clinic).
Meld  je daarom direct aan!

Seizoensopening en opening veld 3
Datum: za 1   11:30 - 12:00