Nieuwsafbeelding

8-8-2017 | 
Zit jij in de C, D, E of F-jeugd en heb jij nog niets gepland voor de laatste week van de vakantie en wil je in de aanloop van het seizoen je hockeyskills verbeteren? Dan moet je hier bij zijn!!

De tweedaagse Lelystad / Kidspower clinic voor C, D, E & F Jeugd.

Lees meer
2-8-2017 | 
Met de clubbonus van Volvo Cars Nederland heeft MHC Lelystad €1000,- gescoord.
David prins nam op 20 juli 2017 zijn nieuwe auto in ontvangst bij Volvo Jacob Schaap te Lelystad en Ulco Sijmonsma van Volvo Jacob Schaap overhandigde aan MHC Lelystad de clubbonus.
Lees meer

Nieuwsafbeelding

26-7-2017 | 
BELANGRIJKE UPDATE
Op 2 september openen wij het nieuwe seizoen met een clinic voor de B jeugd en een oefenwedstrijd tussen twee D teams. Tijdens deze dag maken wij ook onze nieuwe hoofdsponsor bekend die ook verantwoordelijk is voor de clinic. Tijdens de clinic zijn internationals en hoofdklasse spelers aanwezig. Wij sluiten de dag
Lees meer

Nieuwsafbeelding

18-7-2017 | 
Heb jij nog niets gepland voor de laatste week van de vakantie en wil je in de aanloop van het seizoen je hockeyskills verbeteren? Dan moet je hier bij zijn!!
Nu ook bij MHC Lelystad . . . De must do van de zomer . . .
De Lelystad / Kidspower voorbereidingsclinic voor C, D, E & F Jeugd.
Lees meer
Reageer

Nieuwsafbeelding

5-7-2017 | 
MHC Lelystad hockeyt op de woensdagavond in de zomervakantie gewoon door! De regels zijn simpel: iedereen kan meedoen, de teams worden ter plekke gekozen en spelen onderling een partijtje op een half veld. Oud en jong, mannen en vrouwen, jongens en meisjes spelen door elkaar heen. Er is geen scheidsrechter aanwezig, we gaan er vanuit dat iedereen
Lees meer
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA