MHCL Familietoernooi

MHCL Familietoernooi 2022

Na 3 jaar kan en mag het eindelijk weer!!!

Op zaterdag 2 juli vindt op de club het jaarlijkse familietoernooi plaats; dé kans voor alle jeugdleden om samen met (o)pa’s, (o)ma’s, broer(tje)(s) en/of zus(jes), vriend(jes), vriendin(netjes) of gewoon met teamgenoten op het veld te staan. Na afloop zijn er super lekkere Tapas voor het hele team.

Camping MHCL en BBQ

Op vrijdagavond 1 juli gaat Camping MHCL weer open en kan iedereen die dat wil kamperen op de club. Dat kan ook met het eigen hockeyteam, mits er voldoende begeleiding aanwezig is. Daarnaast is er een gezellige BBQ. Je kan je hiervoor ook aanmelden als je niet blijft slapen of deelneemt aan het familietoernooi.

Vrijdag 1 juli

·        18.00 uur                Opening Camping MHCL en opzetten tenten

·        19.00 uur                BBQ

Zaterdag 2 juli

·        08.30 uur                Ontbijt voor gasten Camping MHCL

·        09.30 uur                Ontvangst overige deelnemers familietoernooi

·        10.00 uur                Start familietoernooi

·        15.00 uur                Team Tapas

Deelname familietoernooi

Om te zorgen dat iedereen van (zeer) jong tot oud en met of zonder hockey-ervaring

kan meedoen, is het toernooi ingedeeld in 2 categorieën:

RECREATIEF

·        Verplicht voor Jongste Jeugd en broer(tje)(s)/zus(jes) t/m 10 jaar

·        Vrijwillig voor D-spelers, ouders en broer(s)/zus(sen) van 11 jaar en ouder (die niet hockeyen)

·        Scoren is alleen toegestaan voor kinderen

·        Ouders met hockeyervaring wordt gevraagd rekening te houden met jeugdspelers en ouders zonder hockeyervaring

·        Scheenbeschermers en bitje zijn zeer aanbevolen!!!

COMPETITIEF

·        Verplicht voor A, B, C-spelers en senioren (muv ouders die recreatief meespelen)

·        Scheenbeschermers en bitje zijn verplicht!!!

Aanmelden kan met een volledig team, maar ook als gezin of individueel; je wordt dan door de organisatie ingedeeld bij een passend team. Hockeysticks zijn te leen en bitjes zijn te koop (€5) in het clubhuis.

Regels Camping MHCL

·        Camping MHCL is geopend voor alle spelers van het familietoernooi en jeugdteams van MHCL

·        Voor elke jeugdspeler moet een volwassen begeleider worden opgegeven die aanwezig en verantwoordelijk is tijdens de overnachting

·        Bij aanmelding van een jeugdteam moet per 5 spelers minimaal één volwassene aanwezig zijn.

Kosten

De kosten voor de BBQ en deelname aan het toernooi moeten per aanmelding (dus volledig team of gezin/individueel) bij aankomst op vrijdag of zaterdag via pin aan de bar worden voldaan.

De kosten voor de BBQ (en evt. overnachting) bedragen:

·        € 10 voor iedereen t/m 12 jaar (Incl. ontbijt)

·        € 15 voor iedereen van 13 jaar en ouder (Incl. ontbijt)

De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen:

·        €5 voor iedereen t/m 12 jaar (Incl. Tapas)

·        €10 voor iedereen van 13 jaar en ouder (Incl. Tapas)

Voor de lunch zijn er lekkere broodjes te koop in het clubhuis, maar je mag natuurlijk ook met je team een eigen lunch regelen.

Aanmelden en vragen

Aanmelden voor het familietoernooi kan tot uiterlijk maandag 27 juni via deze link: link naar formulier

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

We hebben er zin in en zien je graag op 1 en/of 2 juli op de club!!!

Organisatie familietoernooi 2022

Chantal en Gerbert Hiddink, Stephan van Hulten, Emiel Luten, Hans Naus, Mirjam van Ree, Paul Vermeij en Mathijs Verschoor.