Sponsorcommissie
Er zijn veel sponsormogelijkheden bij MHC Lelystad variĆ«rend van hoofdsponsor (ABN AMRO) tot evenementsponsor en sponsor in natura.
Sponsoring is al mogelijkheid vanaf slechts 150 euro per jaar, voor dit bedrag hangt u met een sponsordoek langs een van onze velden.

Teamsponsoring in de vorm van trainingspakken, tassen, sticks e.d. lopen via de sponsorcommissie.
Er is veel mogelijk en graag komen wij met u in gesprek om hier verder invulling aan te geven.
Neem daarom vrijblijvend contact op met: [email protected] of spreek een van de bestuursleden of sponsorcommissieleden aan op en rond de hockeyvelden.

Het is leden zonder toestemming van bestuur & sponsorcommissie niet toegestaan het beeldmerk / logo van MHC Lelystad aan te (laten) brengen op kleding, bidons, kratten, trainingspakken, sticks, reclamematerialen, posters en visitekaartjes of op welke andere manier dan ook.

Vandaag jarig
Iwan Kalisvaart