Informatie sponsoring

Teamsponsor

Een team een seizoen lang verbinden aan uw bedrijfsuiting, dat kan met teamsponsoring. Voor een jaarlijkse bijdrage kunt u een van de prachtige teams van MHC Lelystad sponsoren. Een teamsponsor kan zijn: naam en/of zijn bedrijfslogo vermelden op bijvoorbeeld het shirt of het trainingspak. De sponsor draagt zorg voor de levering van tenminste de items met naamsvermelding aan het team. De gesponsorde items moeten voldoen aan het tenue van MHC Lelystad en betrokken worden via Sportpaleis Sport 2000, onze huisleverancier. Naast het beschikbaar stellen van de teamkleding houdt teamsponsoring ook een sponsorbijdrage aan de vereniging in. De sponsoring van een team kunt u uiteraard ook aan uw zoon of dochter verbinden, zodat de sponsoring met uw kind mee gaat naar een volgend team (mits dit team nog geen sponsor heeft).

Jaarlijks betaalt u hiervoor een van onderstaande tarieven:

Dames 1 / Heren 1 2.000,=
Seniorenteam 500,=
Jeugd Selectieteam 500,=
Overig Jeugdteam 300,=

Doeksponsor

Tijdens de wedstrijden, trainingen en evenementen zichtbaar zijn? Zet dan uw bedrijfsinformatie op een bord langs een van de velden van MHC Lelystad. U bent altijd goed zichtbaar voor de spelers en bezoekers van de vereniging.

Doeksponsor 280x80 cm*
v.a. 300,=

*Productiekosten van het doek zijn voor rekening van de sponsor. (280 x 80 kost ongeveer 100,- incl. BTW)

Narrowcasting

Wat is beter dan met uw bedrijfsinformatie zichtbaar te zijn op de ontmoetingsplek van de vereniging? In het clubhuis hangt een groot scherm waarop belangrijke informatie wordt verstrekt zoals: veldindelingen, wedstrijdtijden, uitslagen, buienradar en overige belangrijk nieuws. Uw bedrijfspresentatie of commerciƫle boodschap wordt tussen de andere items getoond. Met andere woorden: maximale exposure.

Narrowcasting 300,=

App sponsor

Alle leden kunnen op de LISA app terecht voor persoonlijk informatie zoals: wedstrijden van het eigen team, trainingsdata, bardienst, scheidsrechterdienst, standen, etc. Deze app heeft een startpagina welke een commerciƫle boodschap bevat en die iedere keer dat de app wordt opgestart 4 seconden zichtbaar is. De App zal naar verwachting en ervaringen van andere verenigingen enkele honderden keren per dag geraadpleegd worden. U kunt hier uw boodschap hebben staan voor 950,- per jaar.

App sponsor 950,=

Club van 100

U als particulier of bedrijf kunt MHC Lelystad steunen. Als tegenprestatie hiervoor krijgt u een vermelding op het Club van 100 bord in het clubhuis, welke op een prominente plaats in het clubhuis zal komen te hangen.

Tarief
Club van 100 100,=

Combi voordeel

Indien u gebruikt maakt van meerdere sponsormogelijkheden kunt u in sommige gevallen gebruik maken van een combi voordeel, neemt u hiervoor contact op via de e-mail.

Maatwerk of projectmatige sponsoring

Naast alle bovenstaande sponsormogelijkheden is het ook mogelijk sponsoring op maat, een evenement of een project te sponsoren. neemt u hiervoor contact op via de e-mail.