Clubkleding

De clubkleding van onze vereniging bestaat uit:
- een rood MHCL-shirt;
- een zwarte MHCL-broek of -rok;
- rode MHCL-kousen.

Uiteraard dient u of uw kind bij deelname aan wedstrijden verplicht over deze clubkleding te beschikken. Daarnaast komt het een aantal keer per seizoen voor dat er een uit-wedstrijd gespeeld wordt tegen een club met (nagenoeg) gelijk gekleurd shirt en/of sokken. In dat geval dient men in een wit shirt en/of witte sokken te spelen*.

Verder dient u rekening te houden met de aanschaf van:
- scheenbeschermers;
- een hockeystick;
- (kunstgras-)schoenen;
- een gebitsbeschermer.

Het dragen van scheenbeschermers is verplicht gesteld door de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond). Het dragen van een gebitsbeschermer wordt sterk aangeraden door de MHC Lelystad. De beste gebitsbeschermers kunt u aanschaffen bij een hockeyspeciaalzaak of bij/via uw tandarts. In sommige gevallen zal een op maat gemaakte gebitsbeschermer betaald worden door uw ziektekostenverzekering. Wij adviseren u dan ook om uw tandarts en/of ziektekostenverzekeraar hierover om meer informatie te vragen.

Aanschaf clubkleding en hockeyartikelen
Onze clubkleding wordt via de club verkocht op de verkoopdagen en op afspraak door een mail te sturen naar: [email protected]

Sokken zijn ook achter de bar verkrijgbaar.

Naast clubkleding zijn ook standaard gebitsbeschermers, sticktape, zeemgrip en glitter hockeyballen. De mensen achter de bar kunnen u helpen.

*Voor uit-wedstrijden tegen teams met (nagenoeg) gelijkgekleurd shirt en/of sokken, dienen wij te spelen met een wit shirt en/of -sokken.
Speciale MHCL uit-sokken zijn zelfs uit voorraad leverbaar.
Bedenk dat je als team bij uit-wedstrijden niet alleen tegen rode teams in het wit hoeft te spelen, maar ook tegen anders gekleurde teams, mits voldoende afwijkend van wit natuurlijk.

Wilt u een team sponsoren met een trainingspak, dan kan dat. Deze is op bestelling en via de sponsorcommissie leverbaar. Dit trainingspak is niet voorzien van de sponsorlogo's zoals die op het tenue, en kan dus ook gebruikt worden voor andere sponsoren.
De sponsorcommissie bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Voor overige hockeyartikelen verwijzen wij u naar TGI hockeysticks, Telstar Harderwijk, Hockeyrepublic in Bussum en Sport2000 in Almere.

TGI verkoopt regelmatig sticks op de club.

Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA