Adres:
8223 PB Lelystad

Postadres:
8200 AD Lelystad

Telefoon (clubhuis): 0320-240075 (let op: het clubhuis is niet altijd open)

Voor specifieke vragen kunt u kijken onder het kopje 'Organisatie' en het verantwoordelijke bestuurs-/commissielid mailen of bellen.

Iets verloren?
Iets verloren bij de MHC Lelystad? Helaas is het alleen mogelijk
om contact te nemen met barcommissie op wedstrijddagen via 0320-240075

Algemene vragen/opmerkingen

Per auto
Vanuit Lelystad/Harderwijk:
Richting Lelystad, dan afslag en richting Lelystad-Oost volgen. Onderaan de afslag linksaf (Oostranddreef). Weg volgen tot 3de rotonde: hier ook rechtdoor en daarna 1ste afslag links (Houtribdreef), 2de rechts (bedrijventerrein Gildenhof), aan het einde rechts (Sportparkweg). Bij grote parkeerplaats aan einde links en direct weer rechts, weggetje doorrijden tot einde: parkeerplaats MHCL.

Vanuit t Gooi/Almere A6:
Afslag Lelystad nemen (10). Bij verkeerlichten rechtsaf (N302), zie daarna beschrijving bovenaan. Vanuit Hardewijk via 302:afslag en richting Lelystad-Oost volgen tot rotonde; hier rechtdoor, verder zie boven.

Vanuit Dronten via N309:
Richting Lelystad volgen tot rotonde, hier rechtsaf, volgende rotonde rechtdoor, verder zie * bovenaan. Vanuit Emmeloord via A6: afslag Lelystad-Noord, richting Lelystad, 1e afslag links (industrieterr. Oostervaart); weg doorrijden, aan einde ind.terr. is haakse bocht naar rechts, daarna 1e weg links (Oostranddreef) 1e rechts (Houtribdreef), 2e rechts (bedrijventerrein Gildenhof), aan einde rechts (Sportparkweg), Bij grote parkeerplaats aan einde links en direct rechts, weggetje doorrijden tot einde: MHCL.

Per bus
Opstappen Busstation Lelystad Centrum
Bus 1 richting Lelycentre; uitstappen halte Langezand. Na uitstappen bus rechts afslaan; rechtdoor de stoep volgen (Sportparkweg). Bij grote parkeerplaats aan einde links en direct rechts, weggetje volgen tot einde: MHCL. (ongeveer 10 minuten lopen)
Bus 2 richting Landerijen; uitstappen halte Langezand. Na uitstappen bus straat oversteken en rechts afslaan; rechtdoor de stoep volgen (Sportparkweg). Bij grote parkeerplaats aan einde links en direct rechts, weggetje volgen tot einde: MHCL.

Grotere kaart weergeven
 Vandaag jarig