8-8-2017
Wil jij de leukste hockeyzomer meemaken?

Zit jij in de C, D, E of F-jeugd en heb jij nog niets gepland voor de laatste week van de vakantie en wil je in de aanloop van het seizoen je hockeyskills verbeteren? Dan moet je hier bij zijn!!

De tweedaagse Lelystad / Kidspower clinic voor C, D, E & F Jeugd.

Op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus van 11.30 tot 17.00 uur.

Verbeter je techniek. We gaan leuke dingen doen.Het wordt SUPER leuk, spannend en leerzaam, met nieuwe spelvormen en leuke oefeningen.

Kidspower werkt samen met de staff van MHC Lelystad. Je trainers zijn dus bekend en vertrouwd !

Inschrijven kan natuurlijk ook met je team of met je vriendjes en vriendinnetjes.

Schrijf je snel in op https://kidspower.nl/sporten/lelystad-hockey-clinic.html

2-8-2017
Volvo is driving dutch hockey!

Met de clubbonus van Volvo Cars Nederland heeft MHC Lelystad €1000,- gescoord.

David prins nam op 20 juli 2017 zijn nieuwe auto in ontvangst bij Volvo Jacob Schaap te Lelystad en Ulco Sijmonsma van Volvo Jacob Schaap overhandigde aan MHC Lelystad de clubbonus.

Voor elke Volvo die bij Volvo Jacob Schaap wordt gekocht of geleased door een lid of ouder van een vereniging stort Volvo Jacob Schaap, met steun van de importeur, een bonus van €1000,- in de clubkas.

Ben jij of zijn je ouders van plan een Volvo te kopen of te leasen? Steun dan nu jouw club en ga naar Volvo Jacob Schaap in Lelystad!

26-7-2017
Seizoensopening op 2 september - UPDATE

BELANGRIJKE UPDATE

Op 2 september openen wij het nieuwe seizoen met een clinic voor de B jeugd en een oefenwedstrijd tussen twee D teams. Tijdens deze dag maken wij ook onze nieuwe hoofdsponsor bekend die ook verantwoordelijk is voor de clinic. Tijdens de clinic zijn internationals en hoofdklasse spelers aanwezig. Wij sluiten de dag af met een feestelijke borrel voor onze vrijwilligers, trainers en coaches. Tijdens deze dag is het ook mogelijk om oefenwedstrijden te organiseren maar alleen in overleg met bestuur ivm veldbezetting voor de clinics.

B jeugd spelers en speelsters kunnen zich vanaf NU online inschrijven. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in want vanaf 19 augustus gaat de inschrijving ook open voor de C jeugd.

VOL = VOL

Je kunt je inschrijven door in te loggen om Mijn MHC Lelystad en te klikken op het evenement.

TC

18-7-2017
Hockeyclinic/-kamp op MHC Lelystad!

Heb jij nog niets gepland voor de laatste week van de vakantie en wil je in de aanloop van het seizoen je hockeyskills verbeteren? Dan moet je hier bij zijn!!

Nu ook bij MHC Lelystad . . . De must do van de zomer . . .

De Lelystad / Kidspower voorbereidingsclinic voor C, D, E & F Jeugd.

Op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus van 11.30 tot 17.00 uur.

Verbeter je techniek. We gaan leuke dingen doen.

Kidspower werkt samen met de staff van MHC Lelystad.

Je trainers zijn dus bekend en vertrouwd !

Schrijf je snel in want vol is vol.

WIL JIJ DE LEUKSTE HOCKEY-ZOMER MEEMAKEN ???

Schrijf je snel in op www.kidspower.nl

Meer info en kosten zie ook ww.kidspower.nl

5-7-2017
Zomeravond HOCKEY

MHC Lelystad hockeyt op de woensdagavond in de zomervakantie gewoon door! De regels zijn simpel: iedereen kan meedoen, de teams worden ter plekke gekozen en spelen onderling een partijtje op een half veld. Oud en jong, mannen en vrouwen, jongens en meisjes spelen door elkaar heen. Er is geen scheidsrechter aanwezig, we gaan er vanuit dat iedereen sportief hockeyt.

1-7-2017
Frans Tordoir nieuwe hoofdtrainer MHC Lelystad

Frans Tordoir wordt de nieuwe hoofdtrainer van MHC Lelystad. Frans heeft vandaag het contract feestelijk ondertekend en zich kort voorgesteld aan de leden die aanwezig waren tijdens het familieweekend. Hij wordt vanaf het aankomende seizoen verantwoordelijk voor Dames 1 (trainer - coach), Heren 1 (trainer) en zal de trainers van MHC Lelystad gaan opleiden. Tevens zal hij op de club een KNHB HT2 opleiding gaan verzorgen. Frans heeft zich voor een seizoen aan ons verbonden. Het is echter de intentie van beide partijen om meerdere jaren aan het technische beleid van de club te gaan bouwen. Wij heten Frans van harte welkom en wensen hem veel succes op onze vereniging.

Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA