Nieuwsoverzicht
TC

20-2-2019
De KNHB organiseert een gratis opleiding voor zowel coaches als trainers
 
Trainers en Coaches 
De KNHB organiseert een gratis opleiding voor zowel coaches als trainers 

In mijn MHC lelystad of in de app onder evenementen kan je hiervoor opgeven
Inschrijving is noodzakelijk er zijn 25 plekken beschikbaar, na afloop krijg je ook een erkend certificaat van de KNHB 

De eerste bijeenkomst is voor zowel coaches als trainers, de bijeenkomen die daar op volgen splitsen de trainers en coaches.

Als je het certificaat wilt behalen dien je dus ook bij de eerste bijeenkomst aanwezig te zijn.
Voor bestaande trainers die geen HT2 hebben is deze opleiding verplicht.

Bijeenkomst I: gezamenlijke sessie voor trainers en coaches De eerste bijeenkomst is een  gezamenlijke  sessie (trainers en coaches samen) en behandelt de volgende onderwerpen: 
Visie op de ontwikkeling van hockeyers Leeftijd-typische kenmerken Beginsituatie Wat is verantwoord training geven en coachen? Veiligheid Opdrachten

Bijeenkomst II – trainers en coaches apart Voor het tweede deel splitsen we op in  twee groepen  (trainers en coaches apart). 
Tijdens de bijeenkomst voor  trainers  leert de deelnemer om (vanuit de Visie op de ontwikkeling van hockeyers) technische en tactische vaardigheden in verschillende vormen te oefenen. We behandelen onder andere de volgende onderwerpen: 
De perfecte training Wat is training geven? Indeling van de training Hoe bied ik een oefening aan? Model training geven Enkele groepsopdrachten

Bijeenkomst III
Tijdens de bijeenkomst voor  coaches  krijgen de deelnemers inzicht in hoe ze de visie kunnen doorvertalen naar het coachingsvak. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: 
Cultuur en afspraken De complexiteit van spel(sport) Tactische vuistregels Effectief communiceren Enkele groepsopdrachten
 
TRAININGEN

17-2-2019
Voorjaarsvakantie geen training
 
In de vakantie is er geen training tenzij er iets anders is afgesproken met de trainer

Ook is veld 2 nog niet bespeelbaar.
In week 9 hopen we dat het water snel wordt aangesloten 

De voorjaarsvakantie is van 18 februari tot met 24 februari
 
NIEUWS

13-2-2019
Belangrijke mededeling!
 
De btw verhoging en gestegen inkoopprijzen maken het helaas noodzakelijk om per 11 februari 2019 onze kantineprijzen over vrijwel de gehele breedte te verhogen. De afgelopen jaren hebben we onze prijzen niet of nauwelijks verhoogd. Naast de btw verhoging met 3% en de gestegen inkoopprijzen van de afgelopen jaren is er een noodzakelijke aanleiding tot een prijsaanpassing. Uiteraard hebben wij als kantinecommissie onze uiterste best gedaan om de aanpassingen in 2019 zoveel mogelijk te beperken. Wij zijn echter niet in staat om deze wijzigingen allemaal te absorberen en om die reden zijn per 11 februari 2019 de prijzen aangepast.
Het Bestuur/ Kantinecommissie
 
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring