Nieuwsoverzicht
NIEUWS

18-3-2018
Vrijwilligers - Tanja de Wit
 
De aankomende weken zullen wij aandacht besteden aan onze vrijwilligers. Om ze in het zonnetje te zetten natuurlijk. Vandaag het eerste artikel.

Als je aan PR, communicatie en evenementen denkt dan denk je aan Tanja de Wit. Zij houdt onze social media bij en verzorgt de communicatie naar de buitenwereld. Ook is zij verantwoordelijk geweest voor de campagne Ik SPORTief wat onze vereniging geen windeieren heeft gelegd.

Wat weinig mensen weten is dat zij ook namens de KNHB scheidsrechterexamens mag afnemen samen met Daniel Otting. En dat is handig want wij kunnen nu vrij makkelijk deze examens plannen zodat er meer jonge scheidsrechters het veld op kunnen. Tanja is met al haar taken zo’n 6 uur per week verdeeld over twee dagen bezig. Een echte spin in het web want zij werkt samen met bestuur, arbitragecommissie, sponsorcommissie en de Vrienden van MHCL. Tanja ziet een veranderende beleving van het verenigingswezen door verminderde loyaliteit en consumentisme. Er wordt hard gewerkt om de leden te doordringen van het besef dat verenigen vrijwilligerswerk inhoudt. Aan de andere kant wordt het consumentisme onder de leden versterkt door een professionele opstelling van betaalde krachten.

‘Als MHC Lelystad willen wij meer zijn dan alleen een hockeyclub, maar waarbij wel hockey datgene is wat ons bindt. Hockey is wat ons samenbrengt. Sport vormt, sport geeft richting, sport stimuleert mensen’.  De kunst is partners, sponsoren en leden te binden en te boeien door te werken met een beleidsmatige aanpak, met doelen en strategieën.

Dank je wel Tanja voor alles wat je voor ons doet!

Wil jij je net als Tanja inzetten als vrijwilliger neem dan contact met ons op. Hockey doe je samen.
 

17-3-2018
MHCL trainingspakken
 
Beste leden,

Zowel in de winkel als in de webshop van Sport 2000 Almere zijn nu ook de MHCL trainingspakken en trainingsjasjes verkrijgbaar:

Het is ook mogelijk om voor een team  de trainingspakken om de trainingsjasjes te sponsoren, heeft u daarvoor interesse, neemt u dan contact op met ons of met de sponsorcommissie.

Met sportieve groet, de kledingcommissie

 
ARBITRAGE

16-3-2018
scheidsrechtersexamens
 

Scheidsrechtersexamens


19 april en 26 april


Bij MHC Lelystad spelen we ruim 350 wedstrijden per jaar. Om dat als club in te kunnen vullen, horen alle spelende leden van 16+ in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Iedereen helpt dan mee om alle wedstrijden van arbitrage te voorzien. Ieder op zijn eigen niveau. Leuk en leerzaam.


Vanaf dit seizoen doen ook de coaches vanaf "D" mee. Niet om te fluiten, wel voor een stuk spelregelkennis naast het veld en voor de begeleiding van de jeugdteams.


Aan het begin van dit seizoen hebben we meerdere avonden georganiseerd waarin de examens zijn afgenomen. In april volgen er nog twee. Iedereen die in aanmerking komt ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deelname aan het examen en separaat een inlog naar de digitale leeromgeving van de KNHB (De meesten hebben die al gekregen bij het vorige examen en die werken nog steeds). Vanaf de uitnodiging kan je jezelf via LISA jezelf aanmelden voor één van de twee examenavonden.

  • Een korte samenvatting van het arbitragebeleid vind je op de website onder de club en dan arbitrage.
  • Het hele plan staat in mijn MHC Lelystad onder club, dan documenten en dan arbitrage.

Ben je geen spelend lid of word je dit jaar nog geen 16, maar je wilt wel meer weten over de spelregels? Laat het ons weten en we zorgen dat je wordt aangemeld meedoen aan het examen is ook mogelijk. Uiteraard is er dan geen verplichting om te fluiten.

Arbitragecommissie

[email protected]


 
NIEUWS

4-3-2018
De ingezamelde spullen voor Curaçau zijn heel goed terecht gekomen.
 
De ingezamelde  spullen voor Curaçau zijn heel goed terecht gekomen.
De kinderen zijn er erg blij mee. 
Hoofdsponsor
 Vandaag jarig
Nikita Edens
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA