14-5-2018
clubkleding op voorraad

Beste leden

Namens sport 2000 excuses voor de late levering van de bestelde shirts.
de leden die nog een shirt tegoed hebben, hebben vanavond een mail ontvangen
Zij kunnen de shirts a.s. woensdagavond ophalen tussen 19.30 en 20.30

De clubkleding is weer op voorraad bij Sport 2000, de kleding is ook op voorraad via de webshop:
Hieronder de links van de webshop

De huidige MHC Lelystad collectie staat nu online in onze webshop = https://www.sportpaleis.nl/verenigingen/mhc-lelystad/

Ons complete hockey aanbod is te zien via onderstaande link’s:

Hartelijke groet

De kledingcommissie MHCL

26-4-2018
The american dream - BCD feest

Op zaterdag 9 juni halen we een stukje Amerika naar MHC Lelystad. Elke Amerikaan wil 'The American Dream' beleven, of het nou een filmheld, directeur, popster of president is. Laat je fantasie vrij en beleef jouw American Dream tijdens dit hockeyfeest!

The american dream party voor de BCD jeugd is op 9 juni 2018 van 20.00-01.00 uur

De D jeugd is welkom van 20.00-22.30 uur.

Natuurlijk is de BC jeugd ook al welkom vanaf 20.00 uur. Wel moeten ze uiterlijk om 21.30 aanwezig zijn en gaan we tot 01.00 uur een leuk feestje bouwen.

De ticketprijzen zijn:
Vanaf 1 mei 2018 € 7.50 en
€10,- voor een kaartje aan de deur. Introducees 1 persoon per lid toegestaan.

Kaarten kun je online bestellen via https://team.lisa-is.nl/?u=mhclelystad.nl of op wedstrijddagen kopen bij de bar van het clubhuis.

Heb je vragen dan kun je deze
mailen naar [email protected]

Met vriendelijke groeten,
Organisatie The American dream Party MHC Lelystad

17-3-2018
MHCL trainingspakken

Beste leden,

Zowel in de winkel als in de webshop van Sport 2000 Almere zijn nu ook de MHCL trainingspakken en trainingsjasjes verkrijgbaar:

Het is ook mogelijk om voor een team  de trainingspakken om de trainingsjasjes te sponsoren, heeft u daarvoor interesse, neemt u dan contact op met ons of met de sponsorcommissie.

Met sportieve groet, de kledingcommissie

Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring