Wie neemt het stokje over?
3-2-2018  | 
10 Jaar geleden kwamen wij als gezin terug uit Engeland. Lelystad werd onze nieuwe woonplaats en natuurlijk gingen de kinderen weer verder met hockeyen. Al snel mocht ik het meisjes 6E1 team over nemen om te trainen en te coachen. In record tempo van coach tot lid van de technische commissie. Daarna voorzitter van de technische commissie en al snel bestuurslid en voorzitter. Bijna 10 jaar actief en met veel plezier betrokken bij deze prachtige vereniging. Op het veld, naast het veld en in het clubhuis, in de bestuurskamer en achter de bestuurstafel. Hockey en met name MHC Lelystad is een beetje ons tweede leven geworden en de Sportparkweg ons tweede huis.

Omdat mijn werk steeds internationaler is wordt het tijd om het stokje over te dragen. Dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste voorzitter die de vereniging richting wil geven. Die wellicht veranderingen wil doorvoeren. Maar vooral iemand die samen met de grote groep vrijwilligers, commissieleden, bestuursleden en professionals de vereniging wil leiden.

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou?

Mocht je interesse hebben om je als voorzitter in te willen zetten voor MHC Lelystad of misschien heb je interesse in een van de vele andere functies binnen de vereniging neem dan contact op. Een kort antwoord met "JA ik wil” is voldoende. Ik neem dan snel contact met je op.

Sportieve groet,
Rob van Gemert
Voorzitter MHC Lelystad


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring