scheidsrechtersexamens
16-3-2018  | 

Scheidsrechtersexamens


19 april en 26 april


Bij MHC Lelystad spelen we ruim 350 wedstrijden per jaar. Om dat als club in te kunnen vullen, horen alle spelende leden van 16+ in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Iedereen helpt dan mee om alle wedstrijden van arbitrage te voorzien. Ieder op zijn eigen niveau. Leuk en leerzaam.


Vanaf dit seizoen doen ook de coaches vanaf "D" mee. Niet om te fluiten, wel voor een stuk spelregelkennis naast het veld en voor de begeleiding van de jeugdteams.


Aan het begin van dit seizoen hebben we meerdere avonden georganiseerd waarin de examens zijn afgenomen. In april volgen er nog twee. Iedereen die in aanmerking komt ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deelname aan het examen en separaat een inlog naar de digitale leeromgeving van de KNHB (De meesten hebben die al gekregen bij het vorige examen en die werken nog steeds). Vanaf de uitnodiging kan je jezelf via LISA jezelf aanmelden voor één van de twee examenavonden.

  • Een korte samenvatting van het arbitragebeleid vind je op de website onder de club en dan arbitrage.
  • Het hele plan staat in mijn MHC Lelystad onder club, dan documenten en dan arbitrage.

Ben je geen spelend lid of word je dit jaar nog geen 16, maar je wilt wel meer weten over de spelregels? Laat het ons weten en we zorgen dat je wordt aangemeld meedoen aan het examen is ook mogelijk. Uiteraard is er dan geen verplichting om te fluiten.

Arbitragecommissie

[email protected]Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring