Vrijwilligers - Hans Naus
6-4-2018  | 
In 2015 heeft Hans Naus samen met Tanja de Wit en Ed van Hagen het initiatief genomen voor de 'Vrienden van MHC Lelystad' en met een prachtig gevolg want ook nu plukken wij hier de vruchten van om en rond het clubhuis.

"Onze club groeit nog steeds en het aantal vrijwilligers is gewoon te klein om alle ideeën en plannen uit te kunnen voeren” zegt Hans en hij heeft natuurlijk gelijk. De Vrienden van MHC Lelystad zijn seniorleden, ouders en verzorgers die graag de mouwen opstropen en een handje helpen. Niet structureel, iedere dag of iedere week maar gewoon af en toe iets leuks doen. Zo hebben de "Vrienden” in de afgelopen jaren nieuw buitenmeubilair gerealiseerd, de gezonde sportkantine opgezet en diverse feesten en activiteiten georganiseerd, waaronder het jaarlijkse familietoernooi. Onlangs hebben zijn de muren van de kantine nog voorzien van nieuwe frisse kleuren en zijn de broodjes en muziek bar geverfd en opgeknapt. Alles ziet er weer super uit.

De Vrienden van MHC Lelystad zijn bedoeld voor iedereen die de club een warm hart toedraagt, maar om wat voor reden dan ook geen structurele rol kan of wil vervullen als commissielid, coach of trainer. Dat is ook het verschil met andere commissies, je kan zelf bepalen hoe en wanneer je een bijdrage levert. Als er iets gedaan moet worden, ontvang je informatie via de groepsapp van 'de vrienden' en kun je aangeven of je erbij bent om een handje te helpen.

"De meeste 'vrienden' zijn ook al op een andere manier als vrijwilliger actief bij de club. Het zou mooi zijn als juist andere leden, ouders en verzorgers zich aanmelden voor de Vrienden van MHC Lelystad”. Je opgeven als vriend kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar [email protected]

Wil jij je overigens net als Hans inzetten als vrijwilliger neem dan contact met ons op. Vriend worden kan natuurlijk ook. Hockey doe je namelijk samen.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring