E,F en C,D KidsPower hockeykamp
9-4-2018  | 
C&D HOCKEYKAMP

Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de meivakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 13 jaar.  Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 21.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen.

Samen met alle andere superfanatieke en coole hockeyers ben je de hele dag bezig met hockey, hockey en nog eens hockey! De toppers van de KidsPower begeleiding luisteren daarbij goed naar de behoefte van deze superstars. Ze zullen eventueel aanpassingen doen in de verschillende oefeningen of individueel met je aan de slag gaan. Verder bieden we natuurlijk ook andere sportieve spelen, die bijvoorbeeld oog-hand coördinatie, tactisch inzicht en het voetenwerk stimuleren, aan. Het plezier van deze superstars staat bij ons boven alles.

Elke dag zijn er trainingen die hun thema hebben. Te denken valt aan scoren, schijnpassing, aannemen van de bal, balbescherming, etc: heel veel zaken zullen de revue passeren. De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer. Omdat superstars ook voldoende rust moeten hebben, slaapt iedereen thuis. Het programma start elke ochtend om 9.00 uur en om 21.00 uur zijn we klaar.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Heel veel hockey
Verschillende uitdagende oefeningen
Thema’s die je verder op weg gaan helpen
Individuele begeleiding door KidsPower trainers

WAT BIEDEN WE VERDER?
Iedereen krijgt het nieuwe unieke KidsPower shirt en een coole bidon!
Veel nieuwe vrienden maken
Gave sporten zoals LaCrosse en UniHockey
Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekker (gezonde) snack

VOOR WIE?
Voor iedereen van 10 t/m 13 jaar die hockey ademt en heel graag de hele dag zou willen hockeyen. Als dit het geval is dan ben je op je plek bij dit coole en supergave hockeykamp. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

www.kidspower.nl


E & F HOCKEYKAMP

Het mega gave E&F KidsPower hockeykamp is er weer in de meivakantie voor de sportieve en hockey gekke kids van 6 t/m 9 jaar.  Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen voldaan naar huis om uit te rusten en te slapen.

Het programma wat we gaan aanbieden, is een goede mix van leuke en leerzame hockeytrainingen en de gaafste kampspelen. Tijdens dit hockeykamp leer je niet alleen de nieuwste hockeytrucs, maar verbeter je vooral je basistechniek. Je doet veel verschillende oefeningen waarin je samen met je teamgenoten probeert beter te worden. De zeer en gekwalificeerde KidsPower-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen! Na die drie dagen kan je in de competitiewedstrijden laten zien wat je allemaal hebt geleerd aan je teamgenoten.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren KidsPower-trainers
Veel verschillende oefeningen en kampspelletjes
Oefeningen in thema’s om je basistechnieken te verbeteren
Te gekke (water)spelen, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding

WAT BIEDEN WE VERDER?
Iedereen krijgt het nieuwe unieke KidsPower shirt en een coole bidon!
Knotshockey, buikglijbaan en misschien wel een stormbaan
Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekkere (gezonde) snack
Veel nieuwe vrienden maken

VOOR WIE?
Voor iedereen van 6 t/m 9 jaar die hockey te gek vindt en graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp wil. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

www.kidspower.nlBijlage: Schermafbeelding 2018-04-09 om 10.19.33(1).png

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring