Silver Cup bij MHCLelystad - Deel 3
6-11-2018  | 

Loenen werd in de 2e ronde van de Silver Cup met 4-3 verslagen. Een mindere wedstrijd waar Heren1 zich uiteindelijk doorheen heeft geknokt. Er vielen slachtoffers, maar de 3e ronde is behaald!

In deze derde ronde is Abcoude Heren1 de tegenstander. Met een eerste plek in de 2e klasse lijkt het op het eerste, tweede en derde gezicht een zware opgave te worden. Hierom hebben wij jullie steun nog weer harder nodig! 

Aankomende vrijdag, 9 november, om 20:30 gaan wij er alles aan doen om de hockeywereld te verbazen. Daar wil je toch bij zijn? 

---------------------------------------------

Dankzij het spel van MHCLelystad Heren1 en met behulp van de onweer werd IJburg Heren1 flitsend aan de kant gezet. Dankzij deze 5-1 overwinning is Lelystad door naar de tweede ronde van de Silver Cup!

Vrijdag 12 oktober zal Loenen in deze tweede ronde de tegenstander zijn. We beginnen weer om 20:30. Natuurlijk kan er weet genoten worden van een SilverCupbiertje.

Tot de 12e!

--------------------------------------------

Vrijdag 21 september speelt MHCLelystad Heren 1 thuis de eerste wedstrijd van de bekercompetitie de Silver Cup! In deze eerste ronde wordt er om 20:30 tegen IJburg Heren 1 gespeeld.

 

Bij winst gaan de Heren van Lelystad door naar de 2e ronde, bij verlies is het al einde verhaal in de Silver Cup. Gelijk dus al erop of eronder.

 

Kom jij ook jullie Heren1 aanmoedigen 21e september en ze supporten naar de overwinning? De bar is uiteraard geopend voor een lekker koud Silvercupbiertje en lekkere silvercupschaal bitterballen.


We zien jullie de 21e!


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring