nieuwjaarsreceptie
2-1-2019  |
Naar goede traditie nodigt het bestuur bij de start van het nieuwe jaar al zijn leden uit voor de MHC Lelystad Nieuwjaarsreceptie. Deze leuke en informele bijeenkomst is  al aangekondigd op de website, facebook en Instagram, maar het leek ons ook leuk om u persoonlijk per mail uit te nodigen. Het is een mooi moment om met iedereen een babbeltje te maken en voor onze nieuwe leden om de club en andere leden beter te leren kennen.
Het is ook de ideale gelegenheid om alle vrijwilligers zoals teammanagers, trainers, coaches, commissieleden, vrienden van MHC Lelystad te bedanken voor hun inzet. Geen betere gelegenheid om de eerste schoolweek af te sluiten...Iedereen is welkom op zondag 13 januari 2019 vanaf 14.00 uur in ons clubhuis om samen te klinken op 2019. Schrijf het op de kalender!

Nog geen verslagen.
Design door EJA-webdesign | Powered by LISA | Privacyverklaring