Scheidsrechtersexamen

Verplichte kost voor spelende leden die dit seizoen 16 worden (of al zijn)

Er staat einde van het seizoen nog 1 avond in de planning om het scheidsrechtersexamen af te nemen wel op 27 mei vanaf 20:00 (mogelijk nog een inhaalavond). Iedereen die in aanmerking komt ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deelname aan het examen en separaat een inlog naar de digitale leeromgeving van de KNHB. Vanaf dat moment kan je via LISA jezelf aanmelden voor de twee examenavond. Krijg je de informatie niet laat het ons weten. Als je al eerder opgeroepen bent, dan krijg je de inlog niet opnieuw, maar kun je inloggen met het mailadres wat de club ook gebruikt.

• Een korte samenvatting van het arbitragebeleid vind je op de website onder de club en dan arbitrage.
  • Het hele plan staat in mijn MHC Lelystad onder club, dan documenten en dan arbitrage.
  • de link naar de leeromgeving is https://knhb.drillster.net/
  • de leeromgeving werkt ook via de LISA app. via 'meer' en dan KNHB clubscheidsrechter.

Ben je geen spelend lid of word je dit jaar nog geen 16, maar je wilt wel meer weten over de spelregels? Laat het ons weten en we zorgen dat je wordt aangemeld. Uiteraard is er dan geen verplichting om te fluiten. Ook de coaches vanaf "d" worden geacht hun kaart te halen. Niet om te fluiten, wel voor een stuk spelregelkennis naast het veld en voor de begeleiding van de jeugdteams.

Arbitragecommissie

18-4-2019 Arbitrage