Pilot met Refcom4all, de spraak app voor scheidsrechters

23-4 Nieuws
Pilot met headsets,

Onze club gaat beginnen met een pilot met RefCom4all. Dit is een systeem waarbij de scheidsrechters met elkaar in verbinding staan zodat ze tijdens het spel kunnen overleggen over beslissingen of zodat een begeleider aanwijzingen kan geven. We kunnen de hele maand mei gebruikmaken van de omgeving en daarna zullen we een keuze maken of we hiermee doorgaan of niet.

De omgeving werkt met een app (iOS & Android) en werkt met de standaard oortjes van je mobiel. Hij maakt gebruik van je dataverbinding of als aanwezig de Wifi. Het is eenvoudig in gebruik en we hebben de beschikking over een testwedstrijd om te oefenen.

In principe kan iedere scheidsrechter in de speelweekenden hiervan gebruik maken (alle velden op zaterdag en zondag). Hoe het werkt staat op de website van refcom4all en de tips en trucks op onze site onder arbitrage.

We zoeken we mensen die actief met de app aan de gang gaan en ons terugkoppeling kunnen geven over de werking en de toegevoegde waarde.

Wie meldt zich aan?

De iOS & Android App staat voor jullie klaar in de App Stores Voor vragen over het gebruik kan je kijken op de website van Refcom4all https://www.refcom4all.nl/refcom4all-faq/


vriendelijk groet,
Arbitragecommissie


 
23-4-2020 Arbitrage Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?