Kom in de zomer hockeyen op MHC Lelystad!

3-4 Nieuws

In de zomervakantie (6-8 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC Lelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!      Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden.

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem! Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen. 

Meer informatie of aanmelden? Bekijk: http://www.hockeykampen.nl/

Prijs 3 dagen: €179

Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 31 juli t/m 8 augustus. En het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 10 t/m 14 augustus. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.


 
3-4-2020 Nieuws Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?