Corona protocol MHC Lelystad

Beste hockeyliefhebbers,

Vorige week schreef ik dat we achter de schermen druk bezig zijn om opnieuw een start te maken voor het laatste deel van het seizoen, alleen voor de junioren voorlopig.

Maandag 4 mei aanstaande gaan we van start!

Het succes van de openstelling van de club hangt van ons allemaal af.

We zullen op een veilige en tegelijk leuke manier invulling geven aan de trainingen voor onze jeugdleden.

Daarbij ontkomen we er niet aan om vanuit het bestuur regels en afspraken te maken over de nieuwe manier van samen zijn op onze club.

Daarom is, zoals verplicht gesteld vanuit de overheid, een COVID-19 protocol opgesteld door het bestuur - zie bijlage onderaan dit bericht -.

Lees dit heel aandachtig door zodat je voorbereidt naar de club komt volgende week.

Er is een grote groep vrijwilligers heel actief om alles in goede banen te leiden. Daar zijn wij als bestuur heel erg blij mee natuurlijk.

We gaan er van uit dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt om de veiligheid van ons allemaal te kunnen blijven waarborgen.

Laten we samen wat moois maken van dit bijzondere hockeyseizoen.

Hartelijk dank, blijf gezond.

Namens het bestuur van MHC Lelystad.

30-4-2020 Bestuur Bijlage

Wil je reageren op het nieuws ?

kunnen de keepers bij hun tas die in de kluisjes liggen op de club?

Yannick Gerressen30-4-2020 @ 18:15:24

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?