Corona protocol Senioren

Beste hockeyliefhebbers,

Vorige week werd bekend gemaakt dat ook hockeyers met een leeftijd van 18+ (senioren), weer mogen trainen in de buitenlucht.

Daarbij geldt dat de hygiƫnemaatregelen van het RIVM moeten worden gevolgd. Voor de senioren geldt dat zij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden.

Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien bijven verboden. Ook het spelen van (oefen)wedstrijden of toernooien is niet toegestaan. Clubhuizen (inclusief de horecavoorzieningen van sportverenigingen) en kleedkamers blijven gesloten.

Maandag 11 mei aanstaande gaan we van start.

Het succes van de openstelling van de club hangt van ons allemaal af.

Daarbij ontkomen we er niet aan om vanuit het bestuur regels en afspraken te maken over de nieuwe manier van samen zijn op onze club.

Daarom is, zoals verplicht gesteld vanuit de overheid, een COVID-19 protocol opgesteld door het bestuur. Lees dit heel aandachtig door zodat je voorbereidt naar de club komt volgende week.

In elk seniorenteam dienen er twee personen te worden aangesteld, die er op toezien/bewaken dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt om de veiligheid van ons allemaal te waarborgen.

Laten we samen wat moois maken van dit bijzondere hockeyseizoen.

Hartelijk dank, blijf gezond.

Namens het bestuur van MHC Lelystad.

11-5-2020 Nieuws Bijlage