GEZOCHT: Hockeydames

MHC Lelystad is op zoek naar jou!

MHC Lelystad wil de dames afdeling uitbreiden van 2 naar 4 teams!

Daarvoor hebben we echter nog een aantal enthousiaste, sportieve dames nodig.

Dames 1

Speelt 4e klasse en willen komend seizoen graag een gooi doen naar het kampioenschap.

Wil jij daar deel van uitmaken?

Kom dan vanaf dinsdag 26 mei naar de open (selectie)trainingen van dames 1. Die zijn op dinsdag van 21 tot 22 uur en op zondag van 11 tot 12 uur.

Uiteraard houden we nog rekening met de geldende richtlijnen ivm Corona.

Daarom is het onder andere van belang om te weten hoeveel dames er komen trainen en is vooraf aanmelden verplicht.

Je kan dit doen door een mail te sturen naar: [email protected]

Dit geldt zowel voor dames, die al lid zijn van MHC Lelystad als voor geïnteresseerden van buitenaf!

Dames 2

wordt het opleidingsteam en zal komend seizoen de concurrentie aan moeten gaan met Dames 1. Dus 2x per week trainen met dezelfde inzet en motivatie, die we ook van Dames 1 verwachten. Op die manier willen we een sterk en gemotiveerd Dames 2 formeren, van waaruit doorstroming naar Dames 1 een optie kan zijn.

We zoeken hiervoor nog ervaren hockeysters, die elke week er vol tegenaan willen gaan met het team. Dus heb je al eerder gehockeyd en denk je het niveau aan te kunnen?

Meld je dan snel aan bij: [email protected]

Dames 3

willen we komend seizoen samenstellen uit een mix van ex-veterinnen en enthousiaste dames, die het leuk vinden om 1x per week fanatiek met elkaar te trainen en op zondag de strijd aan te gaan met de tegenstander. Maar die het daarnaast ook leuk vinden gezellig de 3e helft met elkaar door te brengen op de club of langs het veld.

Ben jij die herintreder die graag weer wil aansluiten bij een leuk team of ben je wat minder ervaren of hoeft dat fanatieke gedoe van dames 1 en 2 niet meer zo voor jou, maar wil je er elke week wel voor gaan, meld je dan aan bij: [email protected]

Dames 4

Uniek in de geschiedenis van de club: 4 dames teams!

Dit team is zeer geschikt voor de wat minder ervaren hockeysters of zelfs startende speelsters. Het zal een jong team zijn, dat graag samen lekker wil trainen en op zondag de wedstrijden wil spelen. We hebben hiervoor al een mooie basis van dames, die weer willen gaan hockeyen met een aantal startende vriendinnen. Maar we kunnen hier zeker nog wat meer dames bij gebruiken.

Dus heb je in een (ver) verleden (enkele jaren) gehockeyd of lijkt het je een superleuke sport en wil je graag aansluiten bij een nieuw team? Mail dan naar: [email protected] en maak volgend seizoen deel uit van dames 4!

Zoals je ziet, is er dus eigenlijk voor iedereen wel wat te vinden binnen de damesafdeling van MHC Lelystad!

Dus meldt je snel aan en doe volgend seizoen mee in 1 van deze 4 leuke teams en je kan waarschijnlijk al in juni lekker meetrainen!!

22-5-2020 TC