Uniek voor de jeugd van 6 t/ 15 jaar: HockeyKamp bij MHCL

6-6 Nieuws

Hoezo geen zomervakantie? 

Schrijf je in voor het unieke Hockey-kamp!


Hockeykamp bij MHCLelystad. 
Uniek voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar.

Yes! We mogen weer lekker hockeyen. In de zomervakantie (6-8 juli) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHCLelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Zo kan jij alle gemiste hockeyuren ruimschoots inhalen! Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!

Daarnaast komt er een TOPSPELER een clinic geven! Deze zal jou special tips en tricks geven om nog beter te worden! Hoe cool is dat?

Wil jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Dat is geen probleem!  Bij aanmelding via de website kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen!

Meer informatie of aanmelden?

Bekijk: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-mhc-lelystad/

Profiteer nu van €20,- vroegboekvoordeel! Mocht het kamp vanwege corona toch niet door kunnen gaan, krijg jij uiteraard het factuurbedrag van ons terug.

LIEVER EEN ÉCHT HOCKEY-AVONTUUR?

Naast de driedaagse hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook een hockeykamp in Barcelona.

Het Barcelona Hockeykamp is van 31 juli t/m 8 augustus.

Wil je niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl

BEGELEIDER WORDEN?

Ben jij 16 jaar of ouder en vind jij het leuk om training te geven? Hockeykampen.nl is altijd op zoek naar nieuwe begeleiders. Kijk voor meer informatie op: http://www.hockeykampen.nl/word-begeleider/

Mocht je vragen hebben? Mail dan naar: [email protected]

 
6-6-2020 Nieuws

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?