Onze club kan niet zonder vrijwilligers!

25-8 Nieuws

Voor een vereniging als MHC Lelystad is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet.

Voor de eerst geplande wedstrijddagen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een bardienst willen draaien en naar vrijwilligers die bij de wedstrijdtafel willen staan. Beide taken zijn belangrijk maar ook leuk en gezellig om te doen. Je helpt de club en het is voor jou een ideale gelegenheid om meer mensen binnen de club te leren kennen.

De wedstrijdtafel is sinds enige jaren weer terug. Het is ons visitekaartje - een gastvrij ontvangst van bezoekende teams. Een leuke en gezellige taak die je ook kunt doen samen met iemand anders.

Om jullie zo makkelijk mogelijk inzicht te geven in de verschillende vrijwilligers werkzaamheden die er zijn gaan we de LISA app optimaal gebruiken.


Via de app, kun je een vrijwilligers dienst inplannen. 

• Open de App met het inlogaccount van het (jeugd) lid
• Menu: Meer > Plan uw diensten. 
• Een scherm verschijnt met de data van geplande vrijwilligersdiensten. Hierbij wordt het aantal vrije plaatsen voor ondersteuning gegeven.
• Selecteer een datum met vrije plaatsen
• Per shift wordt de bezetting weergegeven. De vrije plaatsen zijn duidelijk te herkennen
• Selecteer een tijdstip en functie
• Bevestig tot slot de planning en noteer deze afspraak in uw agenda

In de loop van het seizoen zullen wij jullie informeren over andere werkzaamheden waarbij wij jou als vrijwilliger hard nodig hebben.

Uiteraard gelden bovengenoemde diensten voor het terugkrijgen van de vrijwilligersborg die dit seizoen is ingevoerd.

Mocht je nog vragen hebben of ideeën voor andere vrijwilligerswerkzaamheden stuur dan een e-mail naar [email protected]


 
25-8-2020 Bestuur