Bewegen en verbinden

Beste leden,

soms komt er een artikel voorbij waarbij het bestuur van MHC Lelystad even stil staat.

Dit artikel had als kop: "Niet bewegen? Het lichaam takelt binnen een paar weken al af": (zie de link: https://www.trouw.nl/binnenland/niet-bewegen-het-lichaam-takelt-binnen-een-paar-weken-al-af~b39eb7ab/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=copylink )

Daar is over gesproken en voor jullie een resumé daarvan:

- 2020 bleek niet het jaar om alles te doen wat we wilden, maar des temeer een jaar om alles te waarderen wat we hebben.

- Voor jullie was dit, qua hockey, ook een bijzonder jaar: geen competitie op de zaterdag- en zondagen, soms geen training, soms een aantal van je hockeyvrienden en vriendinnen een tijd niet kunnen zien -(in ieder geval, niet op het veld,idem de ouders onderling ;), je niet kunnen plaatsen in de competitie, etc etc.

- Dat heeft een impact, op jou én op onze club.

- Zoals eerder gezegd:"Mag niet én Kan niet" is iets waar MHC Lelystad, letterlijk uren, over na heeft gedacht. De gezondheid speelt immers ook een rol. Bewegen is niet alleen voor je lichaam goed, maar ook voor je geest. (Zie de link bovenaan dit bericht)

- Eerder dit jaar hebben we toch een soort van onderlinge competitie georganiseerd. Dit was een succes! Dankzij de enthousiaste gedrevenheid van zowel jullie/jou, ouders en de diverse vrijwilligers.

- Wederom is gebleken: samen zijn we MHC Lelystad.

- Zo is bijvoorbeeld de zaalhockey geannuleerd vanwege de vele beperkingen.

MHC Lelystad wil toch graag de beweging en verbinding "in beweging" houden en biedt daarom, ondanks de annulering van de zaalhockey, evengoed trainingen aan voor onze leden in januari wederom: ten behoeve van beweging én verbinding.

We hopen jou daar te zien!

Vrijwilligers kunnen zich uiteraard nog steeds aanmelden via de LISA-app. En alstublieft! Om dit goed te kunnen organiseren hebben we jullie, de vrijwilligers, hard nodig.

Vanuit het bestuur een fijn Sinterklaas/weekend gewenst.

6-12-2021 Bestuur