Laddercompetitie

MHC Lelystad presenteert:

Laddercompetitie

Vanaf zaterdag 13 maart zullen er onderlinge wedstrijden gespeeld kunnen worden in het

kader van: een laddercompetitie.

Wie doen er mee?

·Alle 11-tallen jeugd + speciaal geformeerde 11-tal teams van 8-talspelers + Heren 1 en Dames 1 en 2

Wat doen we?

·Je kan als team (via je coach) een ander team uitdagen voor een onderlinge wedstrijd.

·Sta je lager op de ladder en win je de wedstrijd? Dan wisselen de teams van plek op de ladder.

·Sta je hoger op de ladder en win je? Dan blijft de stand op de ladder gelijk.

Wanneer?

·Vanaf zaterdag 13 maart 2021 kunnen de wedstrijden worden gespeeld. De planning van de wedstrijden verloopt via het wedstrijdsecretariaat.

In principe wordt er op zaterdag gespeeld. Speel je tegen een seniorenteam? Dan is de wedstrijd op zondag.

Bij veel animo kan in overleg besloten worden om de wedstrijd naar zondag te verplaatsen.

Je hoeft als team niet elke week te spelen, maar dit mag wel! Maximaal 1 wedstrijd per weekend.

Hoe?

·De uitdaging en het al dan niet accepteren ervan loopt via de coaches. Zij hebben instructie gekregen over hoe het werkt en welke stappen genomen moeten worden.

·Wekelijks wordt de nieuwe ladder gepubliceerd via social media en op onze website.

·Daarna kan het uitdagen weer beginnen voor de volgende zaterdag (maar mag ook voor een zaterdag later in het programma). De wedstrijden komen in Lisa te staan.

Tot wanneer?

·De komende zaterdagen. Einddatum nog niet bekend, omdat dit mede afhangt van wanneer we eventueel weer wat meer of anders mogen doen rekening houdend met de Coronamaatregelen.

Wat is er verder nodig?

·Per team mogen er maximaal 2 coaches / begeleidersaanwezig zijn.

Daarnaast moet er 1 Corona verantwoordelijke aanwezig zijn.

Scheidsrechters:

De planning van scheidsrechters is een extra uitdaging omdat de wedstrijden minder dan 1 week vooruit worden gepland. Daarom doen we een (extra) beroep op onze scheidsrechters.

Indeling gebeurt conform de richtlijnen (alleen dan nu wat korter van te voren).

Je kan het de scheidsrechterscommissie wel makkelijker maken door je nu al aan te melden voor een dag(deel)! Dus wil je (extra) fluiten of als beginnende scheidsrechter (wat meer) oefenen? Geef dat aan bij de scheidsrechterscommissie.

Met wat hulp en inzet van een ieder moet het toch lukken om onze jeugd en (jongere)senioren weer lekker te kunnen laten hockeyen.

Iedereen heel veel succes én vooral plezier met de komende uitdagingen!!

Uiteraard blijven de reeds bekend Corona maatregelen van kracht!

12-3-2021 PR Bijlage

Wil je reageren op het nieuws ?

super leuk dat jullie dit organiseren voor de 11 tallen. Dan kunnen ze toch nog lekker een wedstrijdje spelen. Maar wordt er ook iets gedaan voor de 3 en de 6 tallen, want die vallen nu buiten de boot.

Naomi van den Hengel12-3-2021 @ 17:59:38

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?