Heren 2: Wij zoeken jou!

GEZOCHT: Hockey-heren!

MHC Lelystad wil de heren afdeling uitbreiden van 1 naar 2 teams met jou daarbij !

Het 2e herenteam zal plaats bieden aan enthousiast hockeyers, die niet voor heren 1 in aanmerking willen of zullen komen, maar wel graag elke zondag een fanatiek balletje willen slaan en een gezellige 3e helft met elkaar willen hebben (als dat straks weer mag).

Ben jij diegene óf ken je iemand die graag het hockey weer op wil pakken, óf samen met je vriend(en) óf misschien wel een fanatieke sporter die wel eens kennis wil maken met het hockey? Nieuwe, sportieve, vrienden maken? Laat het ons weten en meld je aan!

Je kan dit doen door een mail te sturen naar: [email protected]

Ook heren die al lid zijn en geïnteresseerd zijn om mee te doen, kunnen zich melden!

We gaan dan kijken of we binnen de geldende Corona regels nu al kunnen starten met een trainingsgroep, die als team kan trainen en onderlinge wedstrijden kan spelen (mits de deelnemers niet ouder zijn dan 26).

Zodat jullie helemaal voorbereid in het nieuwe seizoen als team van start kunnen gaan. Want we hopen toch echt dat we in september 2021 weer competitie kunnen spelen!!

Lijkt jou het wat? Meld je dan aan!

NB

Indien er voldoende animo is, zouden we ook voor de dames een nieuw team willen starten.

Dit team is zeer geschikt voor de wat minder ervaren hockeysters of zelfs startende speelsters. Het zal een jong team zijn, dat graag samen lekker wil trainen en op zondag de wedstrijden wil spelen.

Heb je interesse om mee te doen, dan graag mailen naar: [email protected]

22-3-2021 TC