Corona protocol MHC Lelystad

CORONA PROTOCOL MHCL

Voor alle teams gelden onderstaande Corona-veiligheidsmaatregelingen:

• Van elk team, bij elke training, is een Corona-verantwoordelijke aanwezig.
  • Kom kort voor de training naar de club en verlaat het clubterrein direct na de training.
  • Is er geen corona verantwoordelijke voor een team, dan mag het betreffende team helaas niet trainen.

Om de juiste planning en voortgang te kunnen waarborgen moet een week van tevoren de planning bekend én aangemeld zijn. Een dringend verzoek aan elk team om dit met elkaar te coördineren, waarbij de coach eindverantwoordelijke is.

Aanmelden als Corona-verantwoordelijke:

Via de LISA-app: -> Plan je dienst -> Corvee (hieronder vind je de taken van de Corona-verantwoordelijke)

Jeugdteams

Voor alle jeugdteams geldt dat de aangepaste, geplande trainingsmomenten blijven bestaan met als enige voorwaarde dat het team voldoet aan de Corona-veiligheidsmaatregelen.

Corona-maatregelen:

• Geen publiek
  • Kleedkamers zijn afgesloten
  • Toiletten niet beschikbaar
  • Per team: 1 coach en 1 Corona-verantwoordelijke
  • Niet parkeren op het terrein van MHCL
  • Personen met een specifieke functie bij de sportactiviteiten mogen aanwezig zijn op het sportcomplex. Hieronder vallen kaderleden, officials, vrijwilligers, en trainers/coaches. Zij moeten wel herkenbaar zijn middels veiligheidsvesten.
  • Het aantal sporters en begeleiders per sportactiviteit mag niet groter zijn dan noodzakelijk voor de sportactiviteit (training en/of oefenwedstrijd).
  • Iedereen moet na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

Wij willen als bestuur, in de huidige bijzondere tijd, er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk te laten hockeyen. Om dit te kunnen realiseren hebben wij iedereen (dus ook jou) nodig, dus houd je aan alle bekende richtlijnen zodat iedereen op een veilige manier weer kan genieten van ons fantastisch leuke hockeyspelletje!

Hartelijk dank voor jullie medewerking!

Sportieve groet,

Bestuur MHC Lelystad

TAKEN CORONA-VERANTWOORDELIJKEN

Als Corona verantwoordelijke heb jij vanuit het bestuur de gedelegeerde bevoegdheid om leden, ouders/verzorgers en spelers aan te spreken op het naleven van protocollen en het houden aan de regels.

De werkzaamheden bestaan oa. uit:

• Het plaatsen van het hek, aan het begin van de weg zodat het voor iedereen duidelijk is dat deze weg voor auto’s is afgesloten (alleen van toepassing voor de eersten van de dag)
  • Aanwezigheid bij het toegangshek van ons terrein om te waarborgen dat er alleen spelers en trainers ons terrein betreden.
  • Toezicht houden op het naleven van de algemeen geldende regels en indien nodig mensen hierop aanspreken.
  • Begeleiden van spelers indien er zich een situatie voordoet waarbij de trainer ondersteuning nodig heeft.
  • Eerste aanspreekpunt voor ouders en spelers, maar ook indien van toepassing voor controlerende instanties.
  • Het ophalen en wegzetten van het hek, aan het begin van de weg (alleen van toepassing voor de laatsten van de dag)
  • Zorg dat je als Corona-verantwoordelijke als zodanig goed herkenbaar bent, draag hierom een eigen veiligheidsvest.

27-3-2021 Bestuur

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?