Seizoensopening zondag 5 september

Beste hockeyers,

Het doet ons als bestuur heel goed dat we jullie na een welverdiende vakantie mogen uitnodigen voor een gezellige seizoenstart.

De voorbereidingen zijn in gang voor de aftrap op 28 augustus met de Poldercup voor alle A t/m D jeugd. (Wij zullen op onze club alle meiden B ontvangen, andere teams spelen verspreid over de andere polder clubs).

Zondag, ja… je leest het goed zondag 5 september nodigen we iedereen uit om weer samen te komen op onze eigen vereniging.

Voor de jongste jeugd en D-jeugd is er dan een clinic, verzorgd door Bovenlander via onze hoofdsponsor ABNAMRO.

Bitjes happen kan deze dag ook.

Dames 1 speelt een oefenwedstrijd om 12.45 tegen Doorn. De wedstrijd wordt geopend door de mini van de week!

En onze A t/m C teams gaan een mini landentoernooi spelen vanaf 14.00 uur.

De kosten voor deze activiteiten zijn voorgaande jaren bij de spelers in rekening gebracht.

Omdat we een bijzondere tijd hopen af te kunnen sluiten en met elkaar op weg willen gaan naar ons 50 jarig lustrum op 20 maart heeft het bestuur besloten dit jaar GEEN kosten in rekening te brengen.

We gaan er uiteraard van uit dat iedereen aanwezig zal zijn op de 5e.

Sportieve groet,

Bestuur MHC Lelystad.

19-8-2021 Bestuur

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?