Grote Club Actie start op 18 september 2021

Beste leden van MHC Lelystad,

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar doet MHC Lelystad weer mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie 2021 staat op het punt van beginnen. Vanaf 18 september a.s. proberen we als vereniging weer zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Deze keer leggen de de lat nog hoger en hebben we twee doelstellingen;

• een mooie terrasoverkapping voor bij ons clubhuis
  • budget om een paar spetterende events voor onze leden te organiseren in het kader van ons 50-jarige lustrum

Uiteraard proberen we het record van afgelopen seizoen te verbreken. Dat wordt geen gemakkelijke opgave want de totale opbrengst van vorig jaar was ruim €6300,- We moeten dus alles uit de kast trekken om dit bedrag te overtreffen.

Persoonlijke QR-codesticker

Vorig jaar bleek de persoonlijke QR-codesticker op het verkoopboekje een enorm succes. Dit zorgde voor 20% meer verkoop dus ook dit jaar hebben we alle boekjes weer voorzien van de persoonlijke QR code. Je ontvangt jouw verkoopboekje volgende week van je trainer.

Voor de jongste jeugd zal Mirjam volgende week woensdag en vrijdag tijdens de training de verkoopboekjes van de Grote Clubactie uitdelen. Leden die niet aanwezig zijn kunnen later eventueel een verkoopboekje afhalen bij de bar.

Nieuw dit jaar

Uiteraard beschikt iedereen bij MHC Lelystad over een winnaarsmentaliteit en dus proberen we jullie maximaal te stimuleren om zoveel mogelijk loten te verkopen. We hebben zowel prijzen die jullie als team kunnen winnen maar ook prijzen die jij zelf kunt winnen. Om te zien hoeveel loten jij hebt verkocht en op welke plaats je staat in het klassement, is er dit jaar 'de lotenmeter'. Met deze meter kunnen jullie badges winnen en de tussenstand zien door in te loggen op je eigen verkooppagina. De inlogcode hiervoor ontvangen je per e-mail op 18 september of via de QR-code sticker op het verkoopboekje. We hopen dat we op jouw hulp en inzet kunnen rekenen. Veel succes en plezier gewenst met de verkoop van de loten.

De Grote Clubactie is een landelijke actie waar veel sportverenigingen aan mee doen. Wacht daarom niet te lang met de verkoop van jouw loten en start gelijk op de 18e!

Namens het Bestuur van MHC Lelystad; Alvast bedankt voor jouw inzet!

NB: Met de opbrengt van afgelopen jaar gaan wij binnenkort van start het interieur van het clubhuis

11-9-2021 Bestuur

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?