Corona protocol MHC Lelystad 210922

Beste ouders/verzorgenden en spelers,

nav de aangepaste regels; bijgaand een update mbt de Corona-aanpassingen.

Corona protocol

Vorige week heeft de overheid verdere versoepelingen aangekondigd met betrekking tot het Coronabeleid.

Inmiddels heeft het NOC*NSF een sportprotocol uitgegeven dat door de Koninklijke Nederlandse Hockeybond is overgenomen en waar wij ons uiteraard, als vereniging, aan dienen te houden.

Het belangrijkste blijft: het naleven van de basisregels, die blijven ongewijzigd.

De meest ingewikkelde aanpassing voor onze vereniging is:

*De verplichting rondom een Coronatoegangsbewijs (CTB).

Toegang tot ons clubhuis blijft mogelijk voor iedereen om "af te halen”.Buiten gelden geen toegangsbeperkingen maar daadwerkelijk plaatsnemen in ons clubhuis, is alleen toegestaan als je in het bezit bent van het bovengenoemde CTB.

Wij gaan er van uit dat we ons met elkaar kunnen verenigen om deze regels te respecteren.

Niet in de laatste plaats, ten behoeve van ieders persoonlijke veiligheid, maar ook om sancties voor onze club te voorkomen.

Wij danken jullie voor je medewerking!

Sportieve groet,

Bestuur MHC Lelystad

21-9-2021 Bestuur

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?