Update Grote Club Actie

Er zijn online al heel veel loten voor de Grote Clubactie verkocht en daar zijn wij superblij mee. De meter staat op dit moment op Euro 1958,40. Het is bijna weekend, de perfecte kans om nog even langs de deuren te gaan of om online nog een paar loten te verkopen voor de Grote Clubactie.

Dit jaar ligt de lat hoog en hebben we twee doelstellingen:

- Een mooie permanente terrasoverkapping

- Budget om een paar spetterende events voor onze leden te organiseren in het kader van ons 50 jarige lustrum

Heb jij al een vol boekje of ben je klaar met de verkoop van loten, lever dan je verkoopboekje alvast in bij je trainer of een van de co√∂rdinatoren. Dan kunnen wij ook die verkopen alvast registreren! De boekjes moeten uiterlijk vrijdag 19 november ingeleverd worden. De online verkoop sluit op 23 november om 23.59 u.

De beste lotenverkoper wint een veld- en zaalhockeystick en er is een verzorgde bbq voor het team wat de meeste loten verkoopt. Voor de top 10 verkopers hebben wij nog een leuke verrassing. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Burger Support en Buisman Makelaars.

Succes met de laatste lootjes!

NB: Denk jij ondertussen wat gebeurt er met de opbrengst van afgelopen jaar. Deze opbrengst komt ten goede aan de inrichting van het clubhuis. Binnenkort zullen daar de eerste resultaten van zichtbaar worden.

5-11-2021 Nieuws