Corona maatregelingen MHC Lelystad

Door de aangescherpte maatregelen, geldt voor de resterende veldtrainingen en wedstrijddagen het volgende:

• Helaas is er geen publiek toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden.
  • Bij wedstrijden zijn dus alleen coaches, scheidsrechters en andere noodzakelijke vrijwilligers welkom.
  • Ook rij-ouders van bezoekende teams zijn welkom.
  • Het parkeerterrein van MHC Lelystad is gewoon bereikbaar voor brengen en halen (en uiteraard voor vrijwilligers die wel op de club moeten zijn).
  • Graag in de vakken parkeren (NIET stilstaan op het rechte stuk en in de bocht voor het hek (dit blijft ergernis nummer 1).
  • Het clubhuis is dicht. Toiletten en kleedkamers zijn via de zij-ingang bereikbaar.
  • Er is een afhaalloket gemaakt bij de hoofdingang voor het bestellen van eten en drinken.
  • Op wedstrijddagen kunnen coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers hier gratis koffie/thee en koek krijgen.
  • Check voor uitwedstrijden altijd de website van de club waar je speelt voor de daar geldende regels (bijvoorbeeld voor het aantal toegestane begeleiders per team).
Dank voor jullie begrip en medewerking!

19-11-2021 Nieuws

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?