Zaalcontributie

Beste leden,

Op dit moment is de zaalcontributie nog niet door ons gefactureerd.

De huidige coronamaatregelen zijn afgekondigd tot 14 januari. Wat daarna gebeurt, kunnen wij niet overzien. We zijn daarin van veel factoren afhankelijk.

Het is echter zo dat we geen winst maken op zaalhockey. De contributie is kostendekkend. Er zijn drie belangrijke kostenposten als het gaat om de zaal:

• De eerste is de financiĆ«le afdracht aan de KNHB. Het gaat hier om een afdracht per lid, waardoor de bond de competitie mogelijk kan maken
  • De tweede post is de zaalhuur (Via Sportbedrijf Lelystad)
  • Derde post zijn de (vrijwilligers)/vergoedingen aan onze trainers

Op dit moment kunnen wij als gevolg van de geldende maatregelen nog niet inschatten wat de werkelijke kosten zullen zijn.

Hoewel de club de eerste facturen van de KNHB en zaalverhuurders al heeft ontvangen en betaald, heeft het bestuur ervoor gekozen de facturen naar de leden NOG NIET te versturen.

Mochten de kosten van de zaalcompetitie uiteindelijk aanzienlijk lager uitvallen, dan zullen we onze leden compenseren.

Zodra wij meer duidelijkheid hebben over kosten zullen wij jullie informeren.

Voor nu wensen wij jullie een fijne vakantie toe. Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.

Met sportieve groet, namens MHC Lelystad,

Tanja de Wit, Penningmeester