Nieuwe tenues JA1

Het gehele team van JA1 is voorzien van prachtige trainingspakken door nieuwe sponsoren. MHC Lelystad verwelkomt, de volgende bedrijven/organisatiesOmnis financieel advies, KernGezond fysiotherapie en Koper IT automatisering.

Hieronder een kennismaking met de sponsoren:

• Omnis Financieel Advies

Wij zijn Omnis; Een team van gedreven mensen met een doel: ervoor zorgen dat hij kunt genieten van het leven zonder je druk te maken over je financiƫn. Wij laten je meegroeien met je geldzaken. Met onze wortels in de Lelystadse samenleving zijn wij graag sportief betrokken en kijken uit naar een mooie samenwerking. In de JA1 van MHC Lelystad zien wij dezelfde gedrevenheid en plezier als bij het team van Omnis. Reden genoeg om dit klasse team in een mooi tenue te steken. Namens het gehele team van Omnis Financieel Advies wensen wij de jongens van A1 van MHC Lelystad vele sportieve en succesvolle wedstrijden toe!

• KernGezond fysiotherapie

Nederland is kampioen stilzitten. Of dat nu gaat om zittend werken/leren aan een bureau, een lange autorit of thuis nog eens zittend of liggend tv-kijken, achter de tablet of computeren. We zitten gemiddeld 7 uur per dag! En dat is allesbehalve gezond voor ons lichaam. We zijn tenslotte gemaakt om te bewegen. Samen bewegen is daarbij nog veel leuker en gezonder. Want ook het sociale aspect speelt mee voor de jeugd. Daarom is het voor KernGezond niet meer dan logisch om jongeren weer in beweging te krijgen. En dragen we door het faciliteren van trainingspakken voor hockeyteam JA1 van MHC Lelystad daaraan bij. Op die manier kunnen zij goed verzorgd de buitentrainingen weer starten.

• Koper IT Automatisering

Wij zijn een ICT bedrijf en werken 8 uur per dag achter een beeldscherm.

Ik / wij zien ook dat steeds meer jongeren uren per dag achter de computer bezig zijn. Uiteraard is dat hun voorland maar het is zo belangrijk om aan teamsport te doen zodat je contacten kunt opdoen,

In teamverband werken/ spelen, fysiek bezig bent ipv passief achter een scherm. Op jonge leeftijd, maar zeker ook op latere!

MHC Lelystad bedankt Omnis financieel advies, KernGezond fysiotherapie, Koper IT automatisering voor deze bijdrage aan onze club!

28-1-2022 Nieuws

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?