Dag van de gezonde leefstijl

9-9

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek  organiseert MHC Lelystad samen met Sportbedrijf Lelystad,  #JOGGLelystadGGD Flevoland en andere partners de Dag van de Gezonde Leefstijl. Een middagbijeenkomst 'de Gezonde Eetomgeving' voor professionals uit onderwijs, welzijn en zorg. Een inspirerend programma met medewerking van wethouder Rinze Broekema, hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam" Jacob (Jaap) C Seidell” en praktijkvoorbeelden van GO! Kinderopvang, Porteum, MHC Lelystad en #KCMozaiek.

Een avondbijeenkomst 'de Gezonde Sportomgeving' #JOGGTeamfit voor bestuurders en barcommissies van sportverenigingen #sportplatformlelystad.


Tanja De Wit voorzitter MHC Lelystad ontvangt van directeur-bestuurder Sportbedrijf Lelystad Eelco Derks #gezondheid een aandenken ontvangen voor de 1e gezonde sportkantine van Lelystad. 


Tussen de bijeenkomsten verzorgt Lobke Brouwer met jeugdleden MHC een gezonde hap. In die week ook een drietal gezonde supermarktsafari's. Een diëtist van #Eetoke gaat met jeugdleden MHC en leerlingen van De Albatros en de Zevenster op ontdekkingsreis in de supermarkt. Met dank aan #ahkempenaar#jumbojol en #jumbovanleijen.


Kortom een mooi combi van activiteiten die allen bijdragen aan JOGG - Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst.

Klik hier voor meer informatie kijk op:


 
9-9-2022 Nieuws