Anderhalf

ANDERHALF

Wat is de wereld ineens veranderd!

In anderhalve week, anderhalve meter, oftewel anderhalve hockeystick van elkaar. En uiteindelijk veel verder uit elkaar, even geen hockey… Ik hoop toch zo dat jullie zelf, je vrienden en bekenden allemaal vrij zijn gebleven én zullen blijven van het COVID-19 virus.

We moeten allemaal die anderhalve sticklengtes afstand houden. Daarom is onze vereniging ook gesloten voor iedereen.

Alhoewel niet iedereen leek te beseffen dat wanneer het hek op slot is; je ook écht niet het club terrein op mag! Daar zal nu, vanuit de gemeente, meer handhaving en ook het uitdelen van boetes voor volgen. Zo jammer, maar tegelijkertijd ook zo nodig om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ik begrijp het goed en vind het ook wel heel mooi dat jullie het hockeyen zo erg missen.

Vanuit huis je (school)werk doen is al vreemd, maar hockeyen online is pas echt lastig! Alhoewel er heel veel online challenges en filmpjes te vinden zijn. De tactische teambesprekingen zouden jullie uiteraard wel via TEAM, Skype of ZOOM kunnen doen; laat elkaar weten hoe je je hockeyhart in goede conditie houdt!

Het liefst had ik jullie duidelijkheid willen geven hoe het verder gaat met bijvoorbeeld trainingen, wedstrijden, openstelling clubhuis, vrijwilligerswerk enzovoort. Maar helaas moeten we afwachten welke regels er door de overheid gesteld zullen worden voor de periode na 6 april 2020. De KNHB volgt die regels en adviezen en zo zullen wij dat als vereniging ook doen.

Zodra er meer duidelijkheid is zullen we dit met jullie delen.

Er zijn veel scenario’s denkbaar; van vroegtijdig het seizoen afbreken tot langer doorgaan richting de zomervakantie en alles daar tussen in.

We weten het nu gewoon nog niet….

Wel weet ik dat ik ongelooflijk trots ben dat we met behulp van jullie en tal van sponsoren de club weer financieel gezond wisten te krijgen.

Dat is het mooie van ONZE VERENIGING! Ik ga er dan ook van uit dat we, verenigd als wij met elkaar zijn, ook deze crisis het hoofd weten te bieden!

Blijf gezond! En hopelijk tot gauw op de club.

Hartelijke groeten,

Kees Sipkes,

Voorzitter MHC Lelystad

29-3-2020 Bestuur

Wil je reageren op het nieuws ?

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?