De grote clubactie

11-9 Nieuws
MHC lelystad doet dit jaar voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Een geweldige actie waarvan maar liefst 80% van de opbrengst voor onze vereniging is! Wij sparen met deze actie voor een nieuw interieur in ons clubhuis voor een sterke  uitstraling, met maximaal zicht op de velden en een praktische sfeervolle indeling. Kortom een plek waar wij onze gasten met trots kunnen ontvangen en waar onze leden graag willen zijn.

En denk niet wat zonde, want alles is toch nog functioneel. We gaan de oude materialen hergebruiken en combineren met nieuwe elementen om een geheel nieuwe uitstraling te creëren passend in deze tijd.

Ook de lotenverkopers (jij dus!) winnen ieder jaar mooie prijzen! De beste lotenverkoper krijgt een veld- en zaalhockey stick. Het team wat de meeste loten verkoopt wint een verzorgde bbq. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Burger Support en Buisman makelaars.

Heb jij een lot gekocht, dan steun je niet alleen de vereniging en maak je bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder € 100.000,- of een Volkswagen up.

Op zaterdag 19 september gaan we van start! Uiteraard is de actie is volledig Corona-proof.

Vraag je ouders, opa’s en oma’s vrienden en kennissen een lootje te kopen via de link
https://Clubactie.nl/lot/mhc-lelystad/403437
Ook kun je gebruik maken van de qr-code.
 
11-9-2022 Nieuws