Hockeykamp!

16-4 Nieuws

Kom in de zomervakantie hockeyen op MHC Lelystad en krijg een gratis stick! In de zomervakantie (12 t/m 14 juli 2021) komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Lelystad voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. 

Programma:
Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen, met o.a. Véél plezier, Véél hockey en Heel véél ORANJE!! Daarnaast zal een topspeler een clinic gaat geven. Deze zal jou de special tips & tricks geven om nóg beter te worden! Schrijf je nu in en ontvang een gratis stick.

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen?
Wel zo gezellig natuurlijk!  En dat is geen probleem! Bij de aanmelding kan jij namelijk opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Liever een écht hockeyavontuur?
Naast de hockeykampen in Nederland, organiseert Hockeykampen.nl ook een Barcelona Hockeykamp van 30 juli t/m 7 augustus 2021.Meer informatie over dit kamp is te vinden op de website.

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via Facebook of Instagram.

 

 
16-4-2021 PR