Kantine doordeweeks weer gewoon dicht (behalve woensdagmiddag)

Beste Leden,

De afgelopen weken hebben we oogluikend toegestaand dat gedurende de trainingen het clubhuis (onbeheerd) open was om even te zitten en eventueel een bekertje water te drinken.

Helaas hebben we moeten constateren dat er een aantal mensen zijn die deze verantwoordelijkheid niet aankunnen en zichzelf snoep en drinken toe eigenen waar normaliter voor betaald moet worden.

Om die reden hebben wij Janco Duvekot verzocht indien hij het clubhuis verlaat om op het veld te staan, het bargedeelte af te sluiten.

Indien iemand van het bestuur, de barcommissie en/of Janco aanwezig is, mogen mensen uiteraard binnen zitten. De bar is niet geopend. Indien de aanwezige toezichthouder naar buiten/huis gaat verzoeken wij iedereen om het bargedeelte te verlaten.

Enige uitzonderingen hierop zijn de momenten waarop er vaste barbezetting aanwezig is. Dit zijn de woensdagmiddag (van 15.45 tot 18.30) en natuurlijk de wedstrijddagen.

De kleedkamers/toiletten zullen wel gewoon toegangelijk blijven.

Met sportieve groet,

Martijn Mattie