AUGUSTUS
Kidspower zomerclinic/kamp
Datum: di 29 - wo 30   11:30 - 17:00
Locatie: Alle kleedkamers,Alle velden,Gehele Clubhuis
Memo: Op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus draaien we proef voor Kidspower Hockeykampen. Dit is een voorproefje op de Kidspower Hockeykampen die in oktober (herfstvakantie) gaan plaatsvinden. Van 11.30 tot 17.00 uur intensief hockeyen met aan het eind van de 2de dag een leuke afsluiting.
Inschrijving en betaling via de site van Kidspower (www.kidspower.nl) (na 1 juli) Inschrijving is ook open voor kids die ergens anders hockeyen.
zomerkamp sportbedrijf
Datum: do 31   18:00 - 23:00
Locatie: Veld 1
Memo:
SEPTEMBER
Seizoensopening & clinic
Datum: za 2   09:30 - 18:00
Locatie: Alle kleedkamers,Alle velden,Gehele Clubhuis
Memo: Op 2 september openen wij het nieuwe seizoen met een clinic voor de B jeugd en een oefenwedstrijd tussen twee D teams. Tijdens deze dag maken wij ook onze nieuwe hoofdsponsor bekend die ook verantwoordelijk is voor de clinic. Tijdens de clinic zijn internationals en hoofdklasse spelers aanwezig. Wij sluiten de dag af met een feestelijke borrel voor onze vrijwilligers, trainers en coaches. Tijdens deze dag is het ook mogelijk om oefenwedstrijden te organiseren maar alleen in overleg met bestuur ivm veldbezetting voor de clinics.
OKTOBER
MHCL Oktoberfest