FEBRUARI
Datum: do 28   20:30 - 22:00
Locatie: Kantine
MAART
Workshop over de visie van de Knhb
Datum: ma 4   20:15 - 22:15
Locatie: Gehele Clubhuis
Memo: Bijeenkomst I: gezamenlijke sessie voor trainers en coaches De eerste bijeenkomst is een  gezamenlijke  sessie (trainers en coaches samen) en behandelt de volgende onderwerpen:
Visie op de ontwikkeling van hockeyers Leeftijd-typische kenmerken Beginsituatie Wat is verantwoord training geven en coachen? Veiligheid Opdrachten
Workshop 2 speciaal voor alle trainers
Datum: ma 11   20:15 - 22:15
Locatie: Gehele Clubhuis,Veld 2 - ABN AMRO Bank
Memo: Bijeenkomst II – trainers en coaches apart Voor het tweede deel splitsen we op in  twee groepen  (trainers en coaches apart).
Tijdens de bijeenkomst voor  trainers  leert de deelnemer om (vanuit de Visie op de ontwikkeling van hockeyers) technische en tactische vaardigheden in verschillende vormen te oefenen. We behandelen onder andere de volgende onderwerpen:
De perfecte training Wat is training geven? Indeling van de training Hoe bied ik een oefening aan? Model training geven Enkele groepsopdrachten
Vergadering stuurgroep MHCL2.0
Datum: do 14   20:30 - 22:00
Locatie: Kantine
TC vergadering
Datum: ma 18   20:00 - 22:00
Locatie: Bestuurskamer
Workshop 3 speciaal voor alle coaches
Datum: di 19   20:15 - 22:15
Locatie: Gehele Clubhuis
Memo: Tijdens de bijeenkomst voor  coaches  krijgen de deelnemers inzicht in hoe ze de visie kunnen doorvertalen naar het coachingsvak. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: